Line har oppsummert superløpet sitt i Berlin Wall 100 miles

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 20. Aug 2023

Line Caliskaner imponerte alle - inklusive seg selv - da hun vant Berlin Wall 100 miles på en fantastisk tid forrige helg.

Tidligere omtale: Line Caliskaner totaltvant Berlin 100-meilen på supertid - Felt like a hero

Nå har hun oppsummert løpet på sin fb-side. Vi gjengir teksten nedenfor:
Berlin Wall 100 miles (161 k) - Tid: 13:53:57 
Lørdag 12. august, kl 06:00 går startskuddet. Jeg blir liggende i front sammen med en gruppe menn. Litt intervall preget start da veien ikke var sperret av og vi måtte stoppe for alle røde lys. Å kysse veien på rødt kunne resultere i tidsstraff og i verste fall diskvalifikasjon, så der sto vi stadig og trippet for å fortsette. Jeg så at farten mellom kryssene var noe høyere enn planlagt, men hadde ingen problem å henge med. Etterhvert som lyskryssene ble færre strakte gruppen seg noe mer og jeg så noen løpere litt til og fra. Følte at jeg hadde en fin flyt i et tempo som passet meg. Etter ca 30k ligger jeg som nr 2. De fleste av mine mannlige konkurrenter hadde blitt straffet av sitt eget tempo ut fra start og jeg fikk betalt for lange og harde treningsøkter. Jeg tar igjen første mann i løpet og vi løper ganske likt frem til ca 50k hvor jeg tar ledelsen. Et eller annet sted mellom 50 og 75k har jeg blitt løpt forbi uten at jeg har merket det. Han hadde sykkel support, det var lov på dette løpet etter 56k, og kunne derfor løpe rett forbi alle drikkestasjoner, mens jeg måtte stoppe for å fylle på drikke. Frem til ca 105k løp vi mye sammen, men så måtte Marc slippe litt opp på farten og jeg tok ledelsen. Før start hadde jeg et ønske om å kunne klare en tid på under 15 timer. Når jeg innså at det faktisk kunne komme til å gå på under 14 timer, ga det meg ekstra energi til å holde frekvensen i beina. 
Opplevelsen inn mot mål var ubeskrivelig. At jeg, som bare liker å løpe, skulle klare å ta totalseieren i et løp med 490 deltakere føltes helt surrealistisk og jeg ble nærmest hyllet som en heltinne inn mot mål.
Suksessfaktorer:
* Godt treningsgrunnlag
* Med hjelp fra coach Sondre Amdahl traff vi på oppkjøringen (og nedtrappingen) til konkurransen
* Jeg fikset næringen (fortsatt litt som kan justeres, men vil likevel si at jeg lyktes ganske bra)
* Raske sko, Xtep 160x Pro 3.0 fra O2eksperten.no (#reklame)
* Sterkt hode og sterk vilje!!
Siden 2011 har 2780 personer fullført Mauerweglauf 100 Meilen Berlin og kun 4 menn har noen gang løpt dette løpet raskere enn meg. DET ER JEG STOLT AV!
Nå legger jeg dette i erfaringsboksen og setter fokus mot Spartathlon 30. september.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.