Aktuell trening og treningsnyheter


Treningsnyheter:


Meld inn treningsturer !

Vi oppfordrer medlemmer og andre som skal ut på lange løpeturer til å invitere andre med på turen via vår facebookside:


Gi beskjed til Olav - så kan treningen også legges ut som "arrangement" på klubbens fb-side og hjemmeside, og evt sendes som info i e-post.


Trening på Bislett 2022-23


Trening innendørs på Bislett kan være interessant både sommer som vinter, avhengig av vær og hva slags type trening man ønsker å gjennomføre. Da er det viktig å være klar over at Bislettalliansen ved hjelp av vaktselskap strengt håndhever hvem som kan trene på hverdager i tidsrommet 17:00-19:30*.

I dette tidsrommet er treningen forbeholdt løpere i klubber tilsluttet Norges Friidrettsforbund. Det betyr at det gjelder også for Romerike Ultraløperklubb.
*unntak onsdager, da er det bare barn/ungdom som får trene kl 17-19:30.

Før 17:00 og etter 19:30 samt i helgene er det fritt fram som tidligere. Treningstider på Bislett

OBS OBS, når dere skal trene på Bislett må dere sjekke linken til "terminlista" Det er stengt ved spesielle arrangementer, mest på dagtid

Du må ha løst løst lisens (NFIF) for å trene i tidene avsatt til aktive løpere. Dersom du er registrert i NFIFs lisensregister som aktiv utøver kan adgangskort hentes ved inngangen for trening ved å oppgi klubb og etternavn, men listene er ikke alltid oppdatert, så det beste er å ta med kvittering på betalt lisens når du skal hente ut adgangskort for 2022.

Se også nedenfor.


Info om lisens
Lisens kjøper du HER