Nytt medlem: Terje Hult

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 3. Jan 2024

Terje Hult (66) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Han tyvstartet med å delta i klubbens juleutfordring, og mange av dere har allerede møtt Terje på ultraløp.

Toppbildet er fra Oslo Maraton 2023 (Arrangørfoto)


Terje om seg selv:
- Jeg har alltid likt å holde meg i form, og løping eller skigåing er enkle aktiviteter som ikke krever så masse forberedelser. Jeg er gift og vi bor i kanten av Lillomarka, så både den og gangveiene rundt i Groruddalen brukes til treningsturer.

- Har frem til for noen år siden ikke løpt så lange løp, men har fått sansen for de lange løpene etter hvert og har deltatt på noen maraton, Sandefjord Backyard ultra 2 år (dog uten å fullføre 12t), Bislett 50km i 2023, Captare 12t i 2023 og nå sist Bislett 24t. Der ga jeg meg etter 14t fordi jeg ikke fikk ned næring. Men det som fasinerer meg med disse lange løpene er ha som skjer med hodet underveis og hvordan kroppen melder at den er sliten og hodet bare nikker med. Så skjer det noe, som jeg ikke har helt kontroll på, men plutselig begynner jeg å løpe igjen etter å ha gått lenge – og kropper en ganske med på notene.

- Mitt store mål er å bestige alle norske fjell over 2000m og da håper jeg at løpinga er et steg på veien og ikke minst det å få kontroll på hodet vil være positivt. Er ellers bestefar til 2 skjønne gutter på 8 og 11år og de dukker nok opp på noen barneløp etter hvert.


"Bildet er fra Sandefjord backyard ultra i det jeg kaster meg ned for å ta 20 pushups – eller kanskje bare tryner…"

Blid løper på Oslo Maraton. (Arrangørfoto)

Terje på Bislett (Foto: Samuel Hafsahl)

Tommel opp for Bislett 24-timers. (Privat foto)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.