Deimante, Anna og Jeanette løp Marathon des Alpes-Maritimes Nice-Cannes

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 6. Nov 2023

Tre løpere fra klubben har vært i Frankrike og løpt Marathon des Alpes-Maritimes Nice-Cannes.

Raskest av disse var Deimante Razukiene som løp på 3:43:45 (133. i kvinneklassen).
Jeanette Phuong Thi Solvang løp på 4:02:33 (352. plass) og Anna Tien Nguyen-Skaret løp på 4:12:39 (504. plass). På bildet ovenfor ser vil Jeanette og Anna etter løpet.

Med lite søkevennlige resultatlister vet vi ikke sikkert om dette var alle deltakere fra klubben.

Løpets facebookside
Løpets hjemmeside

Alle resultater (ikke søkbar på nasjonalitet)

Deimante skriver på facebook:
- French Riviera Marathon Nice-Cannes 2023.
Beautiful day in beautiful city with beautiful people

Anna skriver på facebook:
- Nice til Cannes maraton: Varmt, vindfullt og vidunderlig vondt.

Kjørte all in fra start og kjempet meg gjennom en dose hold etter 22 km og krampehelvete de siste 10 km! Akkurat som bestilt! Ble ikke pers, bare helsprekk, så nå er det bare å trene enda hardere fremover! Spesielt i varmen og vinden!

Takk til alle som støttet og heiet på meg! Herregud 42,195 km er sykt langt og deilig!

Jeanette skriver på facebook:
- Da er 2 fine damer ute og viser stolt frem sine medaljer etter å ha løpt fra Nice til Cannes. Et maraton er langt, og det byr på utfordringer. Jeg la meg bak 4:00-puljen og holdt farten i litt over 33 km, så ble det altfor raskt, og tempoet mitt ble redusert.

Likevel fullførte jeg på ny og raskere maraton-tid, og en ganske solid pers (PB) på 4:02:33. Er både veldig glad og litt susete etter en liten belgisk Leffe blond