Siste nytt fra klubben i ditt hjerte.... klikk på bildet for å se hele nyheten


romerikeultrashop.no

På grunn av endringer hos sponsoren vår er nettsiden romerikeultrashop.no ikke lenger aktiv. Vi kommer tilbake med info så fort det er klart med rabatt og tilgang til annen side for å kjøpe Altra løpesko - og evt andre produkter fra annen side.

Leser du alltid RU-siden på mobil?

Husk en gang i blant å se hva som ellers skjuler seg på hjemmesiden.... via meny i toppen (den gule, ikke den hvite til Idretten Online) - eller en reise på hjemmesiden neste gang du er på PC'n.


Hovedsponsor:
GetVital Nordic AS


Les mer under medlemsfordeler
(innnlogging kreves)


Klinikk Frogner 
er vårt samarbeidende helsesenter

Klinikk Frogner er et sentralt beliggende helsesenter på Frogner i Oslo, kort vei fra Solli Plass. Klinikken kan tilby behandling innen fysioterapi, kiropraktikk, akupunktur og massasjeterapi, og disponerer 650 kvm hvorav 200 kvm velutstyrt treningslokale. 

Hjemmeside: https://www.klinikkfrogner.no

Hos Klinikk Frogner er det 8 fysioterapeuter, 2 kiropraktorer, 1 akupunktør, 1 skulderlege, 2 massasjeterapeuter og 2 personlige trenere. Behandlingsfilosofien til klinikkens behandlere er basert på en aktiv og individuell oppfølging av den enkelte pasient.

Les mer under medlemsfordeler
(innnlogging kreves)

Husk å skrive klubbnavnet riktig når du melder deg på til løp:

Romerike Ultraløperklubb

ikke Romerriket
ikke Ultraløpeklubb
ikke Ultraløperklub
ikke Romerike Ultraløper Klubb


Støtt klubben med Grasrotandelen
Les mer HER

Webmaster: olav@samgla.no


Vær obs på at antall visninger på siden kan varierer svært mye basert på i hvilken grad nyheten er delt på Facebook eller ikke...


Eldre nyheter:
KLIKK HER

Linken ovenfor er til en underside på "Klubbinfo" og inneholder nyheter 2011-2015 samt tidligere publisert stoff fra Kristins Runde og Romerike 6-timers.