Espen Dommersnes på pallen i Sandefjord Backyard Ultra, 7 fra klubben deltok.

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 30. Okt 2023

Espen Dommersnes meldte seg inn i klubben tidligere i oktober, og denne helgen løp 29-åringen inn til 3. plass i Sandefjord Backyard Ultra. Bildet viser de tre raskeste på siste runde (Foto: Daniel Savesen)

I løpene til Backyard Norge opereres det med to resultatlister, siden dette ikke er et "Last man Standing" backyard: Best totaltid på 12 runder, og raskest tid på 12. runde - som er løpets egentlige vinner.

Espen var en av 89 løpere som fullførte alle 12 rundene, og løp altså inn til 3. plass med solide 29:44 på den siste runden. Snittfarten på de 12 rundene var 33:56.

Også Daniel Salvesen og Ida Rindal fullførte alle de 12 rundene.

Det var 256 startende på første runde, og hele 215 løp minimum 7 runder, altså ultradistanse.

Daniel sammen med Mads og Rita som debuterte på ultra. Bilde tilsendt fra Daniel.

- Jeg tok det helt med ro og sørget for å klare alle 12 rundene sammen med to andre fra Risørløperne som debuterte på sitt første Ultraløp, skriver Daniel.