Bli med på klubbens 100 miles påskeutfordring også i år

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 26. Jan 2023

Vi inviterer medlemmene til en 100 miles påskeutfordring også i år.

I dagene 1.-10. april må du gå og/eller løpe minst 161 kilometer for å være med i trekning om premiene. Dvs oppstart lørdag før palmesøndag og avslutning andre påskedag.

Også i år vil ski-kilometer bli godskrevet 50%.

Meld deg på til Romerike Ultra påskeutfordring i epost til olav@samgla.no

Dokumentasjon og rapportering:

 • Så ofte du vil på facebooksiden Treningsinvitasjoner Romerike Ultra, evt i epost til Olav.
 • Siste dag for rapportering av distanse er12. april.
 • Bruk siden som er låst i toppen av siden til registrering.
 • Legg inn bildedokumentasjon fra klokke, Strava, bilde av tredemølledisplay e.l.
 • Du kan dele opp turene som du vil. 100 miles på en dag eller alt fordelt på haugevis av turer innenfor tidsrammen.

Resultater rangert legges ut på klubbens hjemmeside på undersiden Aktiviteter/Trening


PREMIERING:

10 stk Northug løpebriller trekkes blant alle som løper 100 miles i påsken.

Den som løper lengst av alle + en av de andre som trekkes ut får ett par Altra Vanish Tempo løpesko.De som ikke trekkes ut til premie, og som ikke kvalifiserte til klubb-caps i fjorårets konkurrans, får vår nye Coolmax caps i valgfritt sort eller hvit utgave.

Ett år forsinket er altså vår nye caps i produksjon. Det betyr at de 35 som ikke har fått capsen etter fjorårets konkurranse får denne sammen med premiering fra årets utfordring.


 • Vi hadde 43 deltakere i 2022.
 • 35 nådde 100 miles+ (161 km+)
 • Lengst løp Arne Martinus Lindstad med akkurat 200 miles (322 km)


VM-aktuelle Liv Richter profilert i podcasten LØPEKOMPIS

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 25. Jan 2023

Liv Richter har blitt mamma to ganger siden 2019, men mellom fødslene rakk hun blant annet å løpe inn til 2. plass i Rondane 100miles og til seier i Nøsen Hundreds. Året før fædselen ble hun bl.a. sølvvinner i NM terrengultra.

Nå er Liv godt i gang med treningen igjen etter fødsel nummer to, og satser på at et godt resultat i Istria 100 (110 km) i april skal gi henne plass på VM-laget til VM terrengultra til sommeren.
_____________________

LØPEKOMPIS #5 LIV RICHTER - EVIGHETSMASKINEN

I den 5. episoden på podcasten "Løpekompis" snakker Sindre Eitungjerde med Liv Richter om løpingen :

https://www.podplay.com/no-no/podcasts/lopekompis-1057597/episodes/05-liv-richter-evighetsmaskinen-126549258

Linken ovenfor skal alle kunne åpne uten noen form for abonnement.
Du kan også søke opp podcasten der du ellers lytter til podcast, den finnes f.eks. på iTunes og Spotify.

_____________________

Kondis hadde intervju med Liv i 2020, mellom fødslene: Slik trente Liv seg opp til ultradistansen etter fødselen (K+)

(privat foto)Øyunn og Harald fullførte Sandsjöbacka Trail Triple 30, 60, 90 km

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 25. Jan 2023

Øyunn Bygstad og Harald Bjerke har vært på tur til Mølndal sør for Göteborg og løpt Sandsjöbacka Trail Triple i Sandsjöbacka Naturreservat. (Bilder tilsendt av Øyunn)

Se Øyunns løpsrapport lenger ned!
Dette var så brutalt at det må da friste mange til å prøve det samme neste år?

Arrangøren byr på mange singeldistanser, men også en heftig trippel der man fredag, lørdag og søndag løper henholdsvis 30, 60 og 90 kilometer. Så sent som i 2020 var det 100 miles på programmet, det savnet Øyunn i år....hun ville heller løpt 161 km non-stop enn 180 km fordelt på tre dager.

Det var 31 tøffinger som løp trippelen, der Øyunn kom på 2. plass i kvinneklassen etter 2. plasser på alle tre enkeltetappene. Harald ble nummer 9 i herreklassen etter 6., 6. og 9. plass på etappene.

Fra starten 90 km. (Arrangørfoto)

Alle resultater

Løpets hjemmeside: https://sandsjobackatrail.se
Facebook (med mange bilder): www.facebook.com/sandsjobackatrail


Øyunn har sendt oss denne løpsrapporten:

Dette blir heller mer en informativ rapport om Sandsjöbackan ultra tripple.
Det er nok flere som skal delta neste år🙂 Vi nordmenn har i en lengre årrekke deltatt på dette sosialt hyggelige løpet som en kickstart på det nye året.

Arrangør har økt distansene med tiden, dette er andre året de kjører på med 30+60+90 km på tre dager.
Jeg skulle helst løpt 100-miles non-stop som de hadde i 2019, men det var ikke på menyen deres lengre.
Allright: Da blir det etappeløp. Ikke i min gate.

Det "fine" med non-stop løp er at en holder maskineriet gående. Det er kanskje verre med etappeløp: Obligatorisk hvile hver natt slik som dette løpet krever, setter i gang restitusjonsprosessen. Jeg så for meg at det blir pyton å starte stiv som en stokk dagen derpå når kroppen tror at «jobben er gjort»

Det blir spennende å finne ut av, og jeg satt meg i bilen med klubbkompis Harald Bjerke fredag morgen. Starten på 30 km gikk samme dag kl 16, så vi måtte være effektive.

Målgang for alle tre distanser er i Gøteborg, men starten på de forskjellige distansene er på vidt forskjellige steder sørover i landet. Det var derfor litt hodebry å finne ut av hvor det er best å overnatte med tanke på planlegging av transport til startområdene osv, men vi fant ut av det: Vi overnattet i Kungsbacka. 

Dag 1:

Etter bløte 30 km og ca 900 høydemetre rennet Harald inn i mål på 3 timer, og jeg på 3.32. Vi oppsøkte hverandre og evaluerte løpet. Vi kom frem til at det var en lite givende tur.

Årsaken er jo fordi vi løp i mørket. Vi så ikke landskapet rundt oss, det var mye folk, stress og terrenget krevde 100% fokus fra lykten på stien. De siste 15 km bar hovedsakelig preg av røtter, kratt, stigninger, og en sånn leiregjørme a la Trans Gran Canaria som klogger seg under skoene.

 Vi løp alle i et effektivt tempo. Men det ble det kanskje litt vel raskt? Vi snakket før løpet om å ta det med ro som den største selvfølge og bla bla bla, (rutinerte ultraløpere vettu) men etter 10 km i løypa, så tenkte jeg:. "Nei dette vil jeg bare bli ferdig med. Type nå."

Så da satt vi der med skjegget i postkassa etter målgang og konkluderte med at det blir en hard dag på jobb i morgen når 60 km står for tur.  Vi hadde ikke løpt på oss melkesyre, men "fettforbrenningsmodus" kan vi ikke kalle det for heller. Glukogenlagrene var tappet.
 
 Men: Det blir 60 km i daglys i morgen!


 Starten på 60 km/1500 hm startet så og si rett utenfor der vi bodde i Kungsbacka. Det var luksus.

 Harald er et rutinert, seigt og innbitt beist som restituerer raskt, så 200 meter ut i løpet, forsvant ryggen hans. Samme med Odd. Bra tempo på gutta.  Jeg konkluderte til min lettelse at også mine bein var fullt løpbare, så tempoet var greit fra min kant også.

Jeg syntes 60 km gikk ganske greit og løp på en 7.50 mens Harald trynte inn på 6.32. Han ventet på meg i målområdet der vi kan sitte inne å spise suppe. Jeg var gjennomkald, og dusjen i jentegarderoben var tom for varmtvann. Kollektiv transport tilbake til Kungsbacka utgår fullstendig, da blir jeg syk. Taxi ble bestilt og vi heiv oss i bilen med setevarmer på max.

Nå måtte vi spise. Suppe ved målgang er ikke nok, så pizza ble bestilt og fortært. Vi var begge slitne og spent på hvordan beina var i morgen.

Dag 3

Kl 03.45 søndags morgen ringte alarmen og det var dags for «den siste lille grisen». 95 km/2300 høydemeter. Kroppen var som ventet i restitusjonsmodus, så det kjentes helt feil at jeg skulle ut i minusgrader å løpe nå. Busstransporten plukket oss opp 04.40 og kjørte oss lengre syd i Sverige ned til Tjoloholm. 

Kl 6 smalt startskuddet. For en lettelse! Jeg greier faktisk å løpe. Ikke verst. 

De første 4-5 km gikk radig…men mellom km 5 og 10 var det alt annet enn løpbart. En mannlig løper stønnet bak meg og kalte det for omöjlig. Jeg sa vi kaller det for "Einarsti". (Fikk nesten et stikk av hjemlengsel i det krattet der.)

Nei dette sluker tid. Da underlaget ble løpbart igjen giret jeg for alvor opp og løp effektivt mot checkpoint Annaberg der det ventet varm drikke og brødskive.

Checkpoint 1 søndag.

Timene gikk, og jeg ble glad da jeg plutselig kjente igjen omgivelsene: Nå har vi ankommet 60-km løypa vi løp i går, (og siste 30 km i forgårs) og skal følge samme trase inn til mål. 

Jeg følte meg oppesen helt til jeg ikke følte meg oppesen lengre. Og jeg sluttet å føle meg oppesen da det var 30 km igjen. Jeg var stuptrøtt, og jeg var kald. Det var blitt mørkt ute, og minusgradene fortsatte å krype nedover. Det hjalp heller ikke på at jeg var dønn alene de siste 50 km. Jeg så ikke en eneste løper.

Polarvottene mine hjalp ikke for mine stivfrosne fingre, jeg slet mye med å klare å hente energi og andre ting ut av lommene mine. Jeg ble langsom i stegene mine. Nå gikk det ikke særlig fort, men da får jeg mer valuta for pengene, si.

Men hvorfor øker jeg ikke tempoet? Herlighet da Øyunn. Skjerpings!
Psyken min var dønn fastlåst. I stedet for å øke tempoet og "gjøre meg ferdig" slik som 30 kilometeren første dag, var mitt treige zombiemodus og overført til beina.

De siste 5 km til mål var bare en røre, og jeg greide ikke føle tærne mine lengre. Kliss våt fra topp til tå, vottene var pakket inn i is.  Det er ganske kjipt å miste førligheten, for da greier jeg ikke analysere underlaget like raskt, hvilket resulterer i mye knall og fall. 

Jeg fikk en liten klump i halsen da jeg så lysene fra mål. DER! Varme, mennesker, suppe, dusj, trygghet.

«Grattis med 2.plass!» strålte de og ga varm applaus mens jeg mumlet et «takk» og speidet distre etter dropbagen. Jeg var så trøtt at jeg kjente ikke på glede. Det eneste jeg tenkte på var varmtvann. Kun varmtvann. 

Fullført puslespill etter tre etapper!

I dag kjenner jeg på glede! Dette løpet var tungt. Det var gøy å gjennomføre det bra. Jeg gleder meg til resten av sesongen i 2023Nytt medlem: Gard Vidar Nordsveen

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 23. Jan 2023

Gard Vidar Nordsveen (38) fra Råholt har meldt seg inn i klubben. Han debuterte på ultraløp i Sandefjord Backyard 2021 der han løp de 12 rundene med snittfart under 42 minutter.

Bildet er fra Perseløpet september 2022 der han løp halvmaraton på 1:25:33 (Foto: Bjørn Hytjanstorp)


Gard skriver:
- Liker å pushe kroppen til det ytterste og veldig glad i å konkurrere.  Motiveres veldig av løpefellesskap med forskjellige aktiviteter/turer, og syns derfor at Romerike Ultraløperklubb høres midt i blinken ut!
- Fullførte f.eks Backyard Sandefjord i 2021, og det ga veldig mersmak!
- Liker alt av løping, så løper det meste fra 5 km og oppover!
- Ser frem imot mye løping og utfordringer i tiden fremover :)

tempFileForShare_20230122-203142.jpg

Gard Vidar på Skåla Opp i 2022.Bli med så de gule og svarte trøyene dominerer på 50-kilometeren på Bislett 11. februar

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 23. Jan 2023

Bislett 50 km er ikke vårt arrangement, men vi er jo veldig familiære med innendørsbanen på Bislett, og dermed gjør vi et unntak og reklamerer for dette på sidene våre.

Bildet: Peter Jensen (13. plass) og Louise Skak (2. plass) på Bislett 50 km i 2020. Foto: Per Inge Østmoen.

Kanskje er du ikke i konkurransemodus ennå, men dette er jo en glimrende anledning til en sosial lang langtur sammen med mange andre - og med garantert fine vind- og temperaturforhold.

Løpet arrangeres om tre uker, lørdag 11. februar, med sub 4-timerspulja kl 10:00 og 4-7-timerspulja med start kl 14:45.

Allerede nå er 16 løpere fra klubben påmeldt: 

Ninette BanounUnder 4 timerK55-59
Halvor SteinsholtUnder 4 timerM23-34
Siw Benonisen4-7 timerK50-54
Marianne Følling4-7 timerK60-64
Jeanette Solvang4-7 timerK50-54
Isabel Aarnes4-7 timerK35-39
Vibeke Bergsletten4-7 timerK45-49
Runar Thorstensen4-7 timerM50-54
Stian Øidvin4-7 timerM40-44
Cecilie Longva Igesund4-7 timerK45-49
Frode Glint Pettersen4-7 timerM40-44
Espen Haraldsen4-7 timerM55-59
Cathrine Haraldsen4-7 timerK50-54
Scott Kerrison4-7 timerM45-49
Daniel Salvesen4-7 timerM50-54
Ida Rindal4-7 timerK40-44

Omtale på kondis.no: 100 ledige plasser på Bislett 50 km 11. februar, sterke startfelt
22. januar: 90 ledige plasser

Løpets hjemmeside

Påmelding og deltakerliste

Eirik Gundersen vant Bislett 50 km i 2019. Her sammen med Peter Jensen som ble nummer 18. (Foto: Kjell Vigestad)


Marianne Følling i 2017-løpet. Hun er glad i Bislett, og er klar for start i år igjen. (Foto: Kjell Vigestad)30 medlemmer (ca) var med på Bislettrening med test av Altra sko

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 22. Jan 2023

Det passet fint med klubbtrening på Bislett på søndag da gradestokken viste10-15 minusgrader i Oslo og omegn. Mange skal jo også løpe Bislett 50 km om tre uker.

Treningen var i samarbeid med John Aslak Bø fra Altra, som stilte med fire store bager fulle av løpesko. Nå var det ikke Altras velkjente terrengsko som skulle testes, men de nye veiskoene Vanish Tempo og Vanish Carbon.

Det så ut til at de aller fleste testet begge skoene, og ut fra det undertegnede hørte var mange fornøyd med skoene. Vanish Tempo vil snart være på plass hos Foss Sport, sammen med Olympus 5 og Via Olympus. Mer info om dette, og hvordan dere bestiller andre Altrasko, kommer i e-post om få dager.

I tillegg til skoprøvingen var det veldig hyggelig å komme sammen til løping og skravling, og Bislett er jo veldig fint til formålet der man pga rundene får mye kontakt. Vi prøver å få til minst en Bislettrening til i løpet av vinteren/våren. 

Video og bilder fra Bislett: (Foto: Olav Engen)Isabel holder koken, Bergen Vintermaraton var maraton 73

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 22. Jan 2023

Isabel Aarnes får ikke mye hvile mellom maratonløpene sine. Denne helgen har hun vært i Bergen der hun løp Bergen Vintermaraton, ett av løpene i Maratonkarusellen.

Hun løp inn til 4.plass i kvinneklassen med 4:06:46 - og aller viktigst: Ett løp nærmere 100-klubben.

Kondis: Disse vant i Bergen Vintermaraton
ALLE RESULTATER

Isabel skriver på facebook:
Bergen Vintermaraton i strålende vintervær🌞 73/100 maraton i boks✔️ Tid: 4:06, så kan vel si det gikk lettere i dag enn forrige lørdag, sånn omtrent 40 min lettere🤪 

Magisk vinterstemning i løypa i dag med snø og sol, hester, sauer, svaner og ender🤩 Fikk et kyss av hesten, som gav ekstra energi de siste 8 km🐴 Elsker dyr❤️

Tusen takk til Maratonkarusellen for nok et upåklagelig arrangement som alltid, I'll be back, allerede den 18.02.23😉Bare (!) 28 maraton igjen til målet for Isabel 1 år og 1 dag før deadline

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 16. Jan 2023

Isabel Aarnes er i innspurten av sitt prosjekt 100 maraton før fylte 40 år. I morgen fyller hun 39, gratulerer med dagen! 

2023 startet med januarutgaven av Magni Maraton i Trondheim - og da er det bare 28 løp igjen, dvs ett maraton ca 2. hver uke hele 2023.

Resultater


Isabel oppsummerte løpet på facebook:

Magni maraton i Trondheim ble årets første og maraton nr 72 totalt En varmere opplevelse enn sist, ble dog en tung dag på "jobb", men kom da i mål som er det viktigste for min del Dagens tid: 4:45

Tok som vanlig nattoget opp i gårkveld og hadde en "god" natts søvn i en "nydelig stressless" hos SJ nord Har da ikke råd til sovekupe når man drar på løp nesten hver helg Så er det å ta buss rett opp til start og sette inn ting hos arrangør med obligatorisk dobesøk og rett på start Etter målgang er det ned til byen og ta toget til mine foreldre på Otta hvor jeg blir til i morgen, så hjem til Oslo Det er min aktive helg, akkurat som jeg liker det


En uke tidligere oppsummerte Isabel 2022 slik:

26 maraton + 5 ultraløp = 31 løp i 2022

71/100 på veien mot 100 før 40 "Bare" 29 igjen og mange nye løp i vente

3042 km løpt totalt i 2022

I år har jeg løpt i øst og vest, og i nord og sør. 2022 har bydd på mange nye opplevelser, minner og mestringsfølelse. Jeg har perset på 3:55, jeg har løpt Norges sørligste maraton, jeg har løpt maraton i 14 minus, jeg har løpt 2 maraton på en helg og et maraton og et ultra på en helg. Jeg har løpt 5 maraton på Bergensk jord i Maratonkarusellen. Jeg har også vært gjest i Runstreakpodden, episode 41

Et opplevelsesrikt år - akkurat som jeg liker det

Maraton:

22.01.22: Vinter maraton (Bergen)
19.02.22: Februar maraton (Bergen)
19.03.22: Stokkaløpet (Stavanger)
12.04.22: Påskeharemaraton (Ski-Sandvika)
18.04.22: Påskemaraton (Drammen)
24.04.22: Perseløpet (Eidsvoll)
30.04.22: Bergen City maraton
07.05.22: Steinsland bygdemaraton (Vennesla)
14.05.22: Magni maraton
28.05.22: Farsund maraton
04.06.22: Fjellmaraton (Beitostølen)
11.06.22: Birken fjellmaraton (Lillehammer)
12.06.22: Nordmarka skogsmaraton (Oslo)
06.08.22: Hadsel maraton (Stokkmarknes)
20.08.22: Bergen skogsmaraton
27.08.22: Mandalsmaraton
04.09.22: Hamar maraton
08.10.22: Magni maraton (Trondheim)
16.10.22: Amsterdam maraton
23.10.22: Bergen maraton
05.11.22: Høstrusket (Stockholm)
13.11.22: Jessheim vintermaraton
26.11.22: Karmøy maraton
03.12.22: Hans-Jacobs minneløp (Bergen)
10.12.22: Magni maraton (Trondheim)
28.12.22: Nyttårsmaraton i Ålesund 

Ultraløp:

25.06.22: Romeriksåsen på langs, 50km
28.08.22: Eidsvoll verk 6 timers, 55 km
17.09.22: Oslo trippelen, 73 km
01.10.22: Jotunheimvegen ultra, 57 km
30.10.22: Jar AlleHelgensUltra, 50 km

Tusen takk til alle som støtter meg, gir meg husrom rundt forbi, medløpere, løpevenner, arrangører og alle som heier på galskapen min og prosjektet mitt

Se flere bilder herHar du lyst til å være med klubben til Ecotrail Wicklow (Irland) i september?

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 16. Jan 2023

Klubben planlegger en fellestur til Ecotrail i Irland i september. Har du lyst til å være med? (Arrangørfoto)

Løpet arrangeres lørdag 30. september og har distansene 80, 46, 30, 19 og 8 km. Mål og start for alle distansene er i den idylliske byen Bray som ligger cirka 40 km fra Dublin.

Se mer informasjon på løpets hjemmeside
Facebook


Vi anbefaler å reise med fly til Dublin torsdag 28 september og hjem søndag 1. oktober. 28 september er det to avganger: SAS kl. 10.30 og Norwegian 16.30. Er du tidlig ute med å bestille er det relativt rimelig å fly dit (fra omtrent kr 1.730 til 2.600 – alt avhengig av hvilke avganger du velger)

Vi satser på å bo på hotell sentralt i Dublin. På løpsdagen har løpsarrangøren tilbud om shuttle (som bestilles ved påmelding) for de som løper 80 km. For de andre distansene er det mulig å enten komme til Bray med taxi eller kollektivtransport.

Utsikt mot Bray fra løypa. (Arrangørfoto)

Si fra til Ragnhild dersom du vil være med!

Ragnhild Audestad er reiseleder og kommer med forslag til hotell og felles middager/møtepunkt for de som vil. Send beskjed på raudestad@gmail.com om du ønsker å delta. Jo før  dere sier fra, jo før kan planleggingen starte.

Vi håper «bunaden» blir godt synlig på løpet i 2023!Årsmøte 2023 på Teams 27. februar

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 14. Jan 2023


Hei alle medlemmer

Innkalling til årsmøte Romerike Ultraløperklubb 2023

Vi hadde planlagt å legge årsmøtet til vårens "Klubbtreff" slik vi gjorde med hell flere ganger før pandemien. Av praktiske årsaker lar ikke dette seg gjøre i år heller, så vi avholder digitalt årsmøte mandag 27. februar kl 18:00.

Det blir vanlige årsmøtesaker i tillegg til en del generell info. Vårens klubbtreff vil vi arrangere søndag 30. april, mer om dette senere.

Teams-link til årsmøtet vil bli kunngjort noen dager før årsmøtet. 

Vi vil gjerne at dere melder fra (til, olav@samgla.no) dersom dere planlegger å være med, så vet vi hvem vi kontakter dersom møtet av en eller annen grunn blir brutt.

Årsmøtepapirer 2023 (årsberetning, regnskap, valgkomitéens innstilling mv.) legges ut 1-2- uker før møtet på klubbens hjemmeside: www.romerikeultra.no/p/19081/om-klubben - foreløpig ligger 2022-dokumentene på denne siden.

Vel møtt
Vennlig hilsen
Olav

Agenda årsmøtet:

 • Valg av dirigent
 • Valg av protokollfører
 • Valg av to til å underskrive protokollen
 • Godkjenne innkalling og saksliste
 • Årsberetning 2022
 • Kontrollkomitéens beretning
 • Regnskap 2022
 • Budsjett 2022
 • Evt. innkomne saker
 • Valg
 • Avslutte årsmøtet + eventuelt

 

MERKNADER ÅRSMØTESAKER:

 • Årsberetningen gjelder kalenderåret 2022, ikke fra årsmøte til årsmøte.
 • Regnskap legges fram både som resultatregnskap og en oppsummert versjon sammen med budsjettet.

ANNEN INFO:

 • Ny sponsor fra 1.1.: Foss Sport, Strømmen.
 • Klubbtøy permanent på nett (Foss Sport) fra ca 1.3.
 • RPL50 arrangeres 24.6. 
 • Bislett24 arrangeres 25.-26. november. 
 • Vi arrangerer påskeutfordring for medlemmene.
 • Vi arrangerer klubbdag 30. april.
 • Vi planlegger klubbreise til EcoTrail Wicklow (Dublin) 28. sept. – 1. okt.


Line Yang Stousland profilert i Romerikes Blad

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 12. Jan 2023

Det er ikke alt for ofte Romerikes Blad skriver om ultraløp og ultraløp-prestasjoner, men fra tid til annen har de ganske store omtaler av enkeltløpere - senest i dag da Line Yang Stousland fra Fjellhamar var "toppoppslag" på sportssidene.

Ekstra glade blir vi når medlemmene i slike sammenhenger viser seg fram i klubbantrekk, slik Lise gjorde i denne sammenhengen.

I artikkelen kan vi lese at hun alltid har trent, men først for 7 år siden knakk "løpe-koden". Etter hvert har distansene blitt lengre og lengre, og foreløpig lengst er 167 kilometer i årets SMVE. 

Dette bildet er fra Ecotrail80 Oslo i 2019, et par måneder før hun meldte seg inn i klubben.Klubblotteriet 2023: Gavekort og luer fra Foss Sport i premie til 10 heldige

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 12. Jan 2023

Det er bare 12. januar, men allerede nå har 211 av medlemmene våre betalt medlemskontingenten for 2023. Det betyr at alle disse har et lodd i medlemslotteriet som trekkes ca 5. februar.

Siste frist
Siste frist for å være med i lotteriet er 31. januar, dvs at alle som har betalt medlemskontingent 2023 før 1. februar er med i klubblotteriet.

Premie
De 10 heldige som trekkes ut får et gavekort fra Foss Sport på 1200 kroner + en Foss Sport lue* De 1200 kronene kan bli mer verdt, for med klubbrabatten kan du handle varer for et større beløp som ender på netto 1200 kroner etter rabatt.

Premien kan brukes både i nettbutikken www.foss-sport.no
og i den fysiske butikken på Strømmen.

Mer info kommer i forbindelse med trekningen.
*Lue kan fravike fra den på bildet.Husk Klubbtrening og Altra skotesting 22. januar på Bislett

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 12. Jan 2023

Som tidligere annonsert:

Vi inviterer til klubbtrening innendørs på Bislett søndag 22. januar kl 10:00
Der vil John Aslak Bø fra Altra være tilstede og vise fram noen nye skomodeller som dere kan prøve. Blant annet Vanish Tempo og Vanish Carbon. Dersom alt går i orden så har han også med seg nyheten Via Olympus.

Benytt anledningen til å trene med andre i klubben, enten du løper fort eller sakte, lenge eller lengre. Ta gjerne med venner selv om de ikke er medlemmer. Vi er tilstede fra 10:00 til minimum 13:00 

Arrangementet på facebook


Fra en tidligere treningsdag på Bislett - 2016.

Fra en tidligere treningsdag på Bislett - 2019.Vinnerne av klubbens juleutfordring er trukket, og fotovinnerne er kåret

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 10. Jan 2023

Vi avsluttet året 2022 med en nisseutfordring der det var om å gjøre å dokumentere minst 10 km løping daglig i perioden 23. desember til 1. januar. Senere justert slik at man hadde 11 dager til rådighet, med siste dag 2. januar.

29 medlemmer ble med på konkurransen, 23 av disse fullførte 10x10. 

10 vinnere av valgfritt klubbtøy* er nå trukket ut:

*Vinnerne tilskrives for instruks

Samtlige andre deltakere får klubbens buff i trøstepremie.Det fineste løpejulebildet

Vi lovet også bort Icebugs piggsko til den kvinne/mann som sendte oss det "fineste" juleløpebildet.

Vi fikk inn over 100 bilder.
38 av disse kom med til finalen der styrets medlemmer skulle velge sin favoritt.

Vinnerne ble:

 • Anita Sletten, løp i dyp snø, ett av flere bilder hun sendte inn 26.12.
 • Terje Rundhaugen, bratt terreng, ett av flere bilder han sendte inn 27.2.

Finalebilder K: https://photos.app.goo.gl/Ea5swDZKWyXb9Uej6

Finalebilder M: https://photos.app.goo.gl/dcXp4hWjuwTfBvAFA