Aktuell trening og treningsnyheter


Meld inn treningsturer !

Vi oppfordrer medlemmer og andre som skal ut på lange løpeturer til å invitere andre med på turen via vår facebookside:


Gi også beskjed til Olav - så kan treningen også legges ut som "arrangement" på klubbens fb-side og hjemmeside, og evt sendes som info i e-post.Klubbens faste fellestreninger:

På klubbens styremøte 24. september 2019 bestemte vi oss for å droppe faste dager for fellestreninger. Det er vanskelig å få noen til å ta ansvar for treningene, og oppslutningen om treningene er også svært liten i mange tilfeller. Vi så an situasjonen utover høsten, men velger nå å droppe "offisielle" klubbtreninger.

Dette kan selvsagt endre seg igjen senere.

Vi ser jo at enkelte opplegg trekker mange deltagere, og det tror vi skjer uten at dette nødvendigvis er en del av faste treningsdager. Vi har prøvd ulike konsepter i flere år, men velger nå å fokusere mer på facebooksiden "Treningsinvitasjoner Romerike Ultra" og vi håper på flere fellestreninger enn tidligere - ved at det er fritt fram til å invitere når som helst.

De som har lyst til å invitere til en eller annen trening på hvilket som helst sted eller tid, bør legge ut dette på den aktuelle fb-siden - og dersom dette ikke gjøres i siste liten rekker vi også å legge ut dette som "arrangement" på klubbsiden og evt også sende e-post til alle medlemmene.

Trening på Bislett


Trening innendørs på Bislett kan være interessant både sommer som vinter, avhengig av vær og hva slags type trening man ønsker å gjennomføre. Da er det viktig å være klar over at Bislettalliansen ved hjelp av vaktselskap strengt håndhever hvem som kan trene på hverdager i tidsrommet 17:00-19:00*.

I dette tidsrommet er treningen forbeholdt klubber tilsluttet Norges Friidrettsforbund. Det betyr at det gjelder også forRomerike Ultraløperklubb.
*unntak onsdager, da er det bare barn/ungdom som får trene kl 17-19.

Før 17:00 og etter 19:00 samt i helgene er det fritt fram som tidligere. Treningstider på Bislett

OBS OBS, når dere skal trene på Bislett må dere sjekke linken til "terminlista" Det er stengt ved spesielle arrangementer, mest på dagtid

Nye adgangskort deles ut på Bislett fra januar 2022
Du får adgangskort ved å vise kvittering for betalt lisens.
Se også nedenfor.

Du må ha løst løst lisens (NFIF) for å trene i tidene avsatt til aktive løpere. Dersom du er registrert i NFIFs lisensregister som aktiv utøver kan adgangskort hentes ved inngangen for trening ved å oppgi klubb og etternavn, og vanligvis bes det om kvittering på betalt lisens siden vaktene ikke har oppdaterte lister.

Info om lisens
Lisens kjøper du HER

RU-løypa på Sessvollmoen

Et bra sted for terrengtrening det meste av året er ved Sessvollmoen Garnisjon, der det er fem merkede løyper i lett terreng.

Den lengste på 10 km er merket med RU-fargede skilt. Dette er løypa der vi arrangerte ChampagneUltra tre ganger.

FINN FRAM FRA E6 JESSHEIM NORD

Arena er litt forbi hovedporten og ved idrettsbygget på venstre side. Parkering på stor p-plass på venstre side bortenfor idrettsbygget / målområdet.


Kart:
Romerike50_10km.jpg


Treningsnyheter:


Levert av IdrettenOnline