Nytt medlem: Bente Mjøs

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 5. Jan 2017

Bente Mjøs (37) fra Nittedal er innmeldt i klubben. Hun debuterte på ultradistanse i 2015 og avsluttet året 2016 med ChampagneUltra der hun vant klasse K35-39.

Bente i ChampagneUltra 2016 (foto: Bjørn Hytjanstorp).


- Nå blir det så mye løping at jeg tenkte det kunne være moro å melde meg inn i en løpeklubb og også finne noen å løpe sammen med
, sier Bente.

- Jeg begynte å løpe de lange distansene i voksen alder og fullførte min første halvmaraton da jeg var 30. Etter det har det blitt mange halvmaraton, flere maraton og nå også ultradistanser.

Hun fullførte 3 ultraløp i 2016; Dobbeltravern, Nordmarka Ultra Challenge 54 km og ChampagneUltra. I tillegg løp hun tre maraton; Trans Gran Canaria, Nordmarka skogsmaraton og Jessheim vintermaraton.

- Et bra løpeår som jeg håper å kunne videreføre i 2017, sier Bente.

Løpsplaner for neste år er ikke helt spikret enda.

- Jeg går gjennom listen over ultraløp og har huket av de som er aktuelle.

- Soria Moria til verdens ende er et alternativ, men da halvdistansen. Ellers så er det Farris Ultra, Blefjells Beste, UltraBirken og TrysilUltra’n som utpeker seg. Salomon XREID står også på lista over løp jeg vil gjennomføre, men i år så passer det ikke med planlagt ferie.

Hun vurderer også Oslo Maraton. Etter at hun under ikke helt ideelle forhold klarte å løpe maraton under 4 timer for første gang under Jessheim Vintermaraton sist høst.

- Det kunne vært morsomt å se om jeg kunne klare å slå tiden min under bedre forhold. Men vi får se, sier Bente.


Bente på facebook

En glad Bente i ChampagneUltra nyttårsaften 2015. Dessverre måtte hun litt senere gi seg med kranglete knær, men hun fikk sin revansj året etter (foto: Bjørn Hytjanstorp).

Her går Bente i mål på Romeriksåsen på langs 2015 (foto: Olav Engen).
Her går Bente i mål på sin maratondebut i Berlin i 2013 (privat foto).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.