Isabel og Halvor doblet med maraton i Vestfold og Göteborg samme helg

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 11. Sep 2023

Isabel Aarnes - som jakter sin maraton nummer 100 - fikk lurt med seg Halvor Steinshold til en maraton-dobbel forrige helg, med Vestfold Maraton lørdag og Göteborgsvarvet Marathon søndag.

Nå gjenstår bare Oslo Maraton , Odense Marathon og Perseløpet før hun jubilerer i sitt eget maratonløp på Eidsvoll 14. oktober.Da er den en ledig helg - så da løper hun ultradistansen i Skåbu Fjellmaraton!

Vestfold Maraton

Akkurat som for Ringeriksmaraton er det stafettene som trekker suverent flest deltakere i dette løpet mellom Larvik og Tønsberg. Det var "bare" 27 deltakere på individuell maraton.

Halvor kom på 10. plass i herreklassen med 3:59:12.
Isabel kom på 4. plass i kvinneklassen med 4:27:59.

Göteborgsvarvet Marathon

Dette løpet skulle egentlig hatt premiere i 2022, i forbindelse med byens 400-årsjubileum - men premieren ble i stedet i år.

Isabel kom på 532. plass av 1340 fullførende i kvinneklassen med 4:27:33.
Halvor kom på 934. plass av 4558 fullførende i herreklassen med 3:43:19.

I tillegg var Svein-Erik Bakke med som farthallare 3:30 og løp inn til 3:29:56!
De ga 545. plass i herreklassen.


Svein-Erik på facebook:
Vi får vel si at oppdrag Gøteborg🇸🇪 er løst✅. Bestillingen fra arrangøren var 3:30. Fredrik og jeg kom i mål fire sekunder foran på 3:29:56🏁. Et strålende samarbeid underveis. Torunn sa at speakeren hadde formidlet på stadion at dette var verdens hardeste maraton. Kan bekrefte at det var nok av bakker og skikkelig sugende bakker og broer også. Vi hadde med oss et kjempestort felt første halvdel, men fra 28 km og inn ble det hardt for mange og det ble tynnere i rekkene. For et topp arrangement, folkeliv og stemning i Gøteborg👏🤩. Takknemligheten til løperne ute i løypa og etter målgang - og alle klemmene - gjør inntrykk på enkel sjel😍☺️.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.