Klubbens Trimtex-butikk er nå åpen fram til 21. mars

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 27. Feb 2018

Da har Trimtex klargjort nettbutikken med klubbens profileringstøy. Se informasjon og instruks nedenfor. Vi gleder oss til å se enda flere av medlemmene i gul/svart tøy i 2018.

Dersom noen trenger klubbens Advance jakke i størrelse M er det fint om de bestiller denne direkte av Even Nedberg da vi har mange på lager pga feillereing sist høst. Jakka sendes portofritt.

Se også klubbens side for klubbtøy
Hei, Deres teamshop er nå klar, og vi håper mange kommer til å benytte seg av dette tilbudet. Nettbutikken stenger 21/3 med forventet levering i uke 19. Her er litt informasjon om fremgangsmåte, som vi håper at dere videreformidler til deres medlemmer / ansatte:

  • Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/customer/RomerikeUltraloperklubb
  • Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
  • Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.
  • Tast inn romerikeultra i «teamkode for innmelding» og logg inn.
  • Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer. Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på «Min Trimtex» for å komme tilbake igjen. 

 Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

Med vennlig hilsen
Cathrine Skogly
Kunderådgiver og salgskoordinator Trimtex Sport AS 
+47 37 26 91 00
www.trimtex.no
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.