Steffen Brufladt på 6. plass og Margrethe Fjetland på 7. plass i NM terrengultra, veterangull til Karianne og Ingunn

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 5. Mai 2019

18 løpere fra klubben deltok i NM terrengultra (KRSUltra) 27. april. Raskest av våre løpere var Steffen Brufladt som kom på en sterk 6. plass og Margrethe Fjetland på 7. plass.

Vi fikk også to veterangull til Karianne Ekern i K45-49 og Ingunn Ytrehus i K65-69. Lise Lysfjord Pettersen var den tredje av våre kvinner med medalje, hun tok sølv i K45-49.

I herreklassen ble det veteransølv til Atle Bjørnerud i M55-59 og bronse til Bjørnar Eidsmo i M40-44.

Vi finner ikke så mange bilder av løperne våre fra KRSUltra, men Isabel svikter aldri:

Isabel skriver:
NM i terrengløp, KRS ultra 60km, 2300 hm✔ Regn, svært krevende teknisk terreng, glatt, gjørme, mye opp og ned utgjorde det mest krevende løpet som denne asfaltdronningen har opplevd😱 Veldig psykisk krevende for ei som ikke liker eller kan løpe terreng, ikke liker å bli våt på beina og møkkette og er redd for å falle🤪 MEN jeg kom meg selvfølgelig igjennom på et vis, skal ikke ha noen DNF og det var jo tross alt NM🤣 Da har jeg gjort det også - check✔

Se også omtale på kondis.no: Sylvia Nordskar og Sebastian Krogvig vant NM terrengultra

Lise har blogget om KRSUltra: Jeg vant