Isabel og Sven-Inge fullførte Maratonkarusellen / Bergen Vintermaraton

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 23. Jan 2022

Isabel Aarnes og Sven-Inge Bergheim fullførte Bergen Vintermaraton lørdag 22. januar. Det var Isabels maraton nummer 46, det vil si at hun snart er halvveis til 100-klubben. For Sven-Inge var del maraton nummer 36.

Isabel ble nummer 6 av 10 fullførende i kvinneklassen med 4:15:36. Sven Inge løp på 4:43:23 som ga 26. plass av 30 herreløpere

Se også Kondisreportasje fra Bergen Vintermaraton

Isabel skriver på facebook etter løpet:
Mitt første løp i januar og utendørs med Bergens regn, helt utenom min komfortsone😱 But I did it💃 Så nå er planen 5 av 6 løp i årets Bergen maratorkarusell, så jeg får den POKALEN😉 

Må si det var påfallende mange blide og smilende løpere i løypa i dag, har ikke opplevd maken faktisk 😉 Bergensere vet å motivere👍
Tusen takk til Maratonkarusellen for et flott arrangement 🙏


Sven-Inge var også fornøyd:Herlig stemning med gode løpefolk . Spennende år med mange løp i inn og utland venter 😊 Louise Skak vant maratonløpet Dr Nielsens Vinterhygge i Vejle

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 18. Jan 2022

Louise Skak har vært i hjemlandet og løpt Dr Nielsens Vinterhygge, og nok en gang seiret hun på maratondistansen i dette tradisjonsrike løpet i Vejle. (Arrangørfoto)

Med tiden 3:19:36 var hun raskest av de 52 fullførende kvinnene i løpet som samlet 230 løpere totalt på maratondistansen søndag 16. januar.

Louise løper inn til seier på rød løper i DGI-huset i Vejle. (Arrangørfoto)

Folksomt ved DGI-huset før start. (Arrangørfoto)


Topp 10 kvinner:

ALLE RESULTATER

Arrangørens hjemmeside
Løpets Facebookside

Video fra starten
Leif Abrahamsen imponerte med 9. plass i Spine Race

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 14. Jan 2022

Leif Abrahamsen fullførte torsdag kveld Montane Spine Race for andre gang, på en imponerende tid og en imponerende plassering. (Bilde fra målgang, foto: Montane Spine Race)

Etter noen år med byggeprosjekter hjemme og på hytta er Leif Abrahamsen tilbake som den fullføringsmaskinen vi husker fra 4-5 år siden. Jo lenger og verre - jo bedre - for denne mannen som orker mer enn de aller fleste med joggesko på bena.

Se de to reportasjene på kondis.no fra prestasjonen til Leif:

Leif Abrahamsen på 9. plass i Spine Race etter 108 timer i britisk fjellandskap

Leif løper nå The Spine Race - britain's most brutal race, for tredje gang

Leif med øl i glasset og øl i barten! Hva som smakte best av ølet eller medaljen er uvisst, men på sikt er det nok medaljen - for fullført Spine Race - som huskes best. (Privat foto)Nytt medlem: Tom Edward Simonsen

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 9. Jan 2022

Tom Edward Simonsen (32) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Som dere kan se på @tomsadventures er dette en kar som liker seg i fjellet.


Tom om seg selv:

Jeg debuterte på ultra på Romeriksåsen på langs i fjor, og det gikk veldig fint! Løp også Jotunheimvegen Ultra 4uker etter, og det gikk også fint :)

Målet for 2022 går i mine favorittfjell i løpet Nøsen Hundreds 100km. 

Har også lyst til å prøve meg på Bislett24, selv om jeg liker meg best på stien.

Tom Edward i Romeriksåsen i fjor...Har du vurdert å tegne NFIFs årslisens?

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 4. Jan 2022

Det var bare 27 av medlemmene våre som tegnet årslisens gjennom NFIF i fjor. Det er kanskje ikke så rart med tanke på redusert løpsaktivitet i corona-perioden, da kostnaden for engangslisens likevel ble lavere enn årslisensen.

Men, det er et stort men: Grunnforsikringen gir deg også forsikring under trening, ikke bare i konkurranser. Årslisensen omfatter også dekning av behandling etter belastningsskader .

Det er to varianter av årslisens: 

  • Grunnlisens til 450 kroner
  • Utvidet lisens til 1050 kroner.

Forskjellen er først og fremst at utvidet lisens har høyere dekning ved operasjoner. Ellers er forskjellen marginal. Litt overraskende hadde 15 av de 27 fra klubben valgt utvidet lisens i 2021.

Se vilkårene her

Det var ganske sikkert løpere i klubben med belastningsskader og andre skader i 2021 som ikke hadde årslisens, noe å tenke på?

OBS: Les vilkårene nøye, ikke minst med tanke på at skade må meldes umiddelbart og før behandling begynner.
Varsel om innbetaling av medlemskontingent 2022 er sendt ut - info om medlemslotteri kommer senere

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 3. Jan 2022

Hei alle medlemmer per 31.12.2021

Via Idretten Online (BLOC) er det i dag sendt ut betalingsvarsel for medlemskontingent 2022. I tillegg til 400 kroner i medlemskontingent tilkommer et gebyr til Idretten Online (der vi har medlemsregisteret) på 12 kroner.

Tidligere år har vi annonsert et medlemslotteri der alle som betaler før 1.2. samme år er med i trekningen. Det vil det også bli i år - med minimum 10 verdifulle premier. Hva dette blir skal avklares i et møte med hovedsponsoren vår* i januar/februar, men altså; betaler du før 1.2. har du et lodd i lotteriet.

* under omorganisering, info kommer.Nytt år - nye muligheter! Godt nytt år!

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 2. Jan 2022

Vi ønsker alle medlemmer i Romerike ultraløperklubb et framgangsrikt og fint løpsår i 2022. Årets terminliste er full av spennende ultraløp, og to av dem arrangerer vi jo selv. 

Etter to år med Covid-begrensninger håper vi at vi omsider skal få arrangert klubbdag igjen - og foreløpig dato er satt til søndag 3. april, en uke før påske.

Vi håper at vi også kan få arrangert klubbtur til et ultraløp eller to. Kom gjerne med innspill, ikke minst dersom du kan tenke deg å være med å organisere klubbtur til et eller annet løp.

Og aller mest håper vi helsa er snill med dere alle gjennom hele året!

APRIL 2022
03.04. Klubbtreff og årsmøte

JUNI 2022
25.06. Romeriksåsen på langs 

NOVEMBER 2022
26.11.-27.11. Bislett 24-timers

Per årsslutt er vi 296 medlemmer i klubben, 11 flere enn ved utgangen av 2020.
Vi har fått 35 innmeldinger og registrert 24 utmeldinger/strykninger.