Kevin Hughes og Rita Steinsvik raskest av av våre fem deltakere i Berlin Marathon

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 25. Sep 2023

Kevin Hughes satte ny personlig rekord på søndagens Berlin Marathon med 3.13.55. Det ga en 4.850. plass blant ca 29.000 herreløpere. (Privat foto)

- Et godt planlagt løp for min del, med bra nærings og væskeinntak. Var bare gøy de første 30km, litt mindre gøy siste mila (som det ofte er). Knall forhold

Rita Steinsvik løp på 3:25 46, og kom på 1103. plass av ca 14.500 kvinner. Hun kom på 50. plass i K50.

Deimante Razukiene løp på 3:37:55 og kom på 1948. plass.

Torunn Paulseng og Svein-Erik Bakke løp på 4:17:42 som ga hhv 6322. og 18.965. plass i kvinne- og herreklassen.

ALLE RESULTATER

Vi fant ikke noe bilde av Rita fra årets løp, men her er ett fra Berlin Marathon 2019. (Privat foto)

Oppdatert 26.9. Deimante var også med - her et bilde før start. (Privat foto)

Torunn etter løpet:

Berlin Marathon done and dusted.
Det beste med dagens løp var jeg holdt så lenge før jeg «fikk det» (36-37 km) der ute i varmen, at Svein var så tålmodig med meg og at jeg fikk løpe hånd i hånd sammen med han opp Unter der Linden, gjennom Brandenburger Tor og inn i mål.
Jeg manglet faktisk kun noen få sekunder på at jeg klarte å løpe de siste 21 km like raskt som de første 21 km. Det er jeg ganske stolt over.
Det verste var at jeg var så sliten, kvalm og svimmel når jeg kom i mål at jeg ikke klarte å glede meg over å komme i mål. Det tok en stund før jeg kom meg og skjønte at jeg var ferdig. Da ble jeg veldig glad og stolt. Jeg er så glad for at Svein var der og tok så godt vare på meg.
Pain is just a French word for bread sto det på mange plakater. Det fikk jeg kjenne på der ute på slutten. Men, jeg husket på å si til Svein at jeg elsker han etter 35 km, rett før jeg «fikk det».
I tillegg ble det satt en helt rå verdensrekord for damer. Wow. Den gamle verdensrekorden ble smadret.
Nå skal vi feire litt med bobler og god mat før vi reiser hjem. Det synes jeg vi fortjener. (Privat foto)


Svein-Erik før løpet:

Da er det helg. Vi har kommet oss ned til Berlin. Gatene og legendariske Berlin Marathon bare venter på oss. Rundt 60.000 totalt sa de på bussen inn fra flyplassen, med ca. 48.000 maratonløpere. Hele 8.000 i barneløpet.

Vi har rukket å teste løpeskoene litt før middag. Hva bestillingen til meg fra Torunn blir får jeg snart vite. Antar det blir en kombinasjon av vannbærer, gel-langer, bananlanger, hoggestabbe, tause Birgitte, sjelesørger, stumtjener og kanskje en hånd å holde i. Uansett, i mål skal vi. Riktig god helg fra oss.  (Privat foto)

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.