Isabel løp førsteutgaven av maraton i Vartdalstranda halvmaraton

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 31. Mai 2023

Ja, løpet heter Vartdalsstranda halvmaraton, men i år slo de på stortromma og arrangerte også maraton.

Isabel Aarnes var en av bare 7 løpere på maraton, mens over 100 var med på den halve distansen. Tiden i den tunge løypa ble 4:29:51.

Alle resultater

Løypen går på gangveger mellom Søre og Nordre Vartdal pluss at det løpes opp og ned i dalføra på disse to stedene. Løypen er ganske kupert med 306 høydemeter per runde (halvmaraton). Løypen har en flott ramme der man løper i forgården til Sunnmørsalpene, skriver Helge Fuglseth på kondis.no

Dette var altså Isabels maraton nr 84 av 100. Løp nummer 100 kan du også være med på:
Isabels maraton nr 100 14. oktober 2023 der 41 er påmeldt foreløpig

Isabel oppsummerer på facebook:

Vartdalsstranda maraton ble nr 84/100🤩 Regn og vind i Vestlandets ånd, ikke optimalt for en fintværsløper som meg🤪 Men kom da i mål i dag også, på 4:29😉 Bare 15 igjen før the grand final den 14.10.23 på Eidsvoll😉 Fikk snakket både med folk, sauer og hester i løypa🤩 Dere kjenner meg, er ikke en "stille løper"🥳 Fikk sunget også💃
Startet ferden fra Oslo i går ettermiddag med pitstop hos mine foreldre på Sjoa i natt. Etter 4 timers søvn, kjørte jeg derfra kl.5 i dagtidlig, 4 timers kjøring😉 Sånn har det blitt🤪
Nå blir jeg på Sunnmøre i pinsen og får forhåpentligvis besteget noen nye topper i dette fjellmekkaet⛰️ Men selvfølgelig utrygge værmeldinger, er jo tross alt på Vestlandet🤪