Isabel fikk uvanlig mye applaus på Torghatten Maraton

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 1. Mai 2023

Isabel Aarnes har vært i Nordland og løpt Torghatten Maraton, hennes maraton 81 på vei til "100 før fylte 40". På bildet ser vi Isabel runde halvveis mens masse løpere som straks skal starte på halvmaraton klapper for henne. (Arrangøren/Nomi Kristoffersen )

Det var deltakerekord for Torghatten Maraton med ulike distanser. 21 løp maratondistansen der Isabel kom på 3. plass med 4:11:02.

- Har aldri fått så mye heiing halvveis i et løp før jeg, skriver Isabel på arrangørens fb-side.

På sin egen fb-side skriver hun:
Torghatten Maraton - en magisk opplevelse❤️ 81/100 i boks👍 Perfekt arrangement med fantastisk vær og fin løype ➡️ terningkast 6👍 Det er sjelden jeg gir så høy score😉

4:11 ble konklusjonen i dag👍
Etter løpet dro jeg opp til Torghatten og gikk opp til hullet og gjennom🤪 Løypa gikk rundt selve Torghatten👍 Inni hullet møtte jeg selvfølgelig på en katt😻 Fikk også snakket med sauer underveis i løpet🐑 Elsker dyr❤️ Noen ting er viktigere enn god tid🤣