Fjorårsvinner Steffen Brufladt på 2. plass i KRSUltra, 7 deltakere fra klubben

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 19. Apr 2023

KRS Ultra ble sist helg arrangert for 6. gang, og syv løpere fra klubben fullførte årets løp. Fjorårsvinner Steffen Brufladt kom på 2. plass i år, men var likevel godt fornøyd med løpet se utdrag fra kondisreportasjen nedenfor. På bildet ser vi Steffen til høyre sammen med vinneren Ludvig Rød Benco. (Foto: KRSULtra 2023 - Svein Erik Bjorvand)

Steffens målgang ved Aquarama i sentrum. (Foto: KRSULtra 2023 - Svein Erik Bjorvand)

Løypa i terrenget utenfor Kristiansand måler 60 km med 2400 høydemeter, og i år var det et realt gjørmeløp på de ellers flotte stiene. 21 kvinner og 67 menn startet.

7 løpere fra klubben
Steffens løpstid I herreklassen var 5:32:46. Ellers i herreklassen kom John F Jahre på 19. plass med 8:29:11, Erlend B Jenssen på 23. plass med 8:51:25 og evigunge klovnen Petter Vabog på 60. plass med 12:45:29.

I kvinneklassen var Øyunn Bygstad best av våre fire løpere med 6. plass på 9:13:37. Vårt nyeste medlem, Tone Samuelsson, kom på 15. plass med 10:32:57. Marianne Nesje kom på 16. plass med 10:32:57 og Tone Øksenvåg på 19. plass med 11:53:47.

Løpets hjemmeside

Løpets facebookside med masse bilder

Alle resultater

Kondis: Gode prestasjoner i en våt og gjørmete versjon av KRS Ultra

Kondis skriver bl.a.: - Ludvik Rød Benco kom i mål på 5.32.46 og var dermed 6 minutter foran fjorårsvinneren Steffen Brufladt. Tiden er også 11 minutter raskere enn Steffen sin tid i fjor. Det er svært imponerende med tanke på de vanskelige forholdene i årets løp. Selv skrev Steffen på sin Instagram-side etter løpet at hans prestasjon i år var bedre enn i fjor da han vant.

Øyunn løp solid inn til 6. plass. Antrekket røpet at det ikke var helt sørlandssommer. (Foto: KRSULtra 2023)

Tone Samuelsson  (Foto: KRSULtra 2023 - Svein Erik Bjorvand)

Erlend B Jenssen. (Foto: KRSULtra 2023 - Svein Erik Bjorvand)

John F Jahre løp sammen med Gro Siljan Hjukse, "en rolig gjennomkjøring" uken før begge løper 100 miles i Sandnes Ultratrail. (Foto: KRSULtra 2023 - Svein Erik Bjorvand)

Marianne Nesje. (Foto: KRSULtra 2023 - Svein Erik Bjorvand)

Tone Øksenvåg (Foto: KRSULtra 2023 - Svein Erik Bjorvand)

Petter Vabog. (Foto: KRSULtra 2023 - Svein Erik Bjorvand)

Petter har skrevet om løpet på klovnebloggen: Årets første ultraløp