Har du vurdert coaching for å bli en bedre løper?

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 2. Jun 2022

Har du vurdert coaching for å bli en bedre løper?

Vi har flere solide trenerressurser innen klubben, to av disse presenterer vi nedenfor.

Vi vil også prøve å involvere treningsveilederne våre i forbindelse med en eller flere endags treningssamlinger i vinterhalvåret.

 

DIDRIK HERMANSEN

… tilbyr treningsveileding til aktive løpere som ønsker en tettere oppfølging og mer struktur i treningen sin.

 • I over 5 år har jeg jobbet med utøvere i Norge og utlandet. Det har i hovedsak vært løpere som ønsker å prestere bedre fra halvmaraton og opp til lengre ultraløp. De fleste av de jeg samarbeider med er mosjonister mellom 30 og 60 år.

 • Jeg benytter meg av et online treningsprogram som heter Coachya. Denne siden fungerer som en treningsdagbok. Her legges all informasjon om de ulike øktene og konkurransene inn. Du kan enkelt se statistikk over treningen din, samt kommunisere med meg om det du måtte ønske.

 Du får:

 • Treningsplan hver 14.dag (som endres og oppdateres fortløpende)
 • Oppfølging via e-post der jeg er tilgjengelig for å svare på alle relevante spørsmål i forbindelse med treningsplanen til enhver tid.
 • Forslag på løpsspesifikke øvelser
 • Forslag på styrke og bevegelighetsøvelser basert på behov og sesong
 • 20 % rabatt på behandling hos meg på Majorstuen Naprapatsenter.

 

 • Det er mulig med videomøter mot et tillegg i månedsprisen. Det er ingen binding og en kan avslutte avtalen når en selv ønsker.

 Kontakt: Didrik@majorstuen-naprapat.no

 

ANDREAS GOSSNER

… tilbyr treningsveileding og treningsprogrammer gjennom sitt selskap Løpetrening.no

 • Løpetrening.no tilbyr treningsprogram inkludert sparring med personlig online PT. Treningsprogrammene gjelder for alle de klassiske distansene 5k 10k 21k 42k samt Ultradistansen 50-100k. Med sparring fra personlig PT menes at du kan stille spørsmål som er myntet på akkurat deg og dine ønsker underveis i et treningsprogram. Programmene har varighet som er fastsatt og varierer mellom 12 og 30 treningsuker.
   
 • Løpetrening.no drives som en online tjeneste, ansvarlig for den faglige delen er Andreas Gossner. Treningsprinsippene og treningsfilosofien er enkel, og den skal primært passe inn for alle som er positive til løping men som samtidig har vanlig jobb, familie og venner.
   
 • Løpetrening.no tilbyr kartlegging/coachingsamtaler både før oppstart for de som ønsker det, men også underveis i medlemskapet. Coachingsamtaler er ikke inkludert i medlemskapet og er noe man booker separat. Det kan gjøres enten om du er medlem eller ikke medlem. Les mer om coachingsamtaler på denne linken.
   
 • Løpetrening.no er et medlemskap. Du er medlem akkurat så lenge du selv ønsker, og du melder deg inn selv - og du melder deg selv ut akkurat når det passer for deg. Når du melder deg inn betaler du 99,- per uke. Når du melder deg ut så stopper det ukentlige trekket. Medlemskapet inkluderer tilgang til det aktuelle treningsprogrammet og Din Online PT som du til enhver tid følger. Det er enkelt å bytte program underveis, og etter at et program er ferdig så veiledes du videre til neste nivå på din treningsreise.

 Har du spørsmål så tar du kontakt på andreas@lopetrening.no 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.