Nytt medlem: Ole Reidar Rognstadbråten

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 15. Mai 2020

Ole Reidar Rognstadbråten (39) fra Jevnaker har meldt seg inn i klubben. Vi er i ferd med å få en "avdeling Ringerike" Kommunen hans ble flyttet til Viken fra 1.1. og dermed er nabokommunene Jevnaker og Ringerike omsider i samme fylke.

På bildet ser vi Ole lengst til venstre, sammen med Hilde Johansen, Håvard Huru Bergene og Terje Rundhaugen. Dermed var det er kvartett fra klubben på Tiurtoppen da Ole løp Elevation Ultra. Bildet er tatt av Katja Saggese, ei de møtte på hengekøyetur i området.


Ole om seg selv:
Jeg er 39 år født oppvokst og bosatt på Jevnaker med kone og 2 barn.

Startet med løping som trening i August 2019 og har vel blitt bitt av løpebasillen 😊. Prøver nå å løpe jevnt igjennom ukene og kan vel kategoriseres som en nybegynner som fortsatt er under opptrening for å tåle mengde og tid. 

Ultraløp har fristet en stund allerede men det har virket umenneskelig langt og tungt. 

Siden alle løpe stort sett er avlyst i disse Korona tider har min vei inn i konkurranser blitt den virtuelle veien. Jeg har løpt Langfredag Maraton og etter en litt spontan invitasjon til treningstur for noen (fredag kveld) løp jeg nå sist ElevationUltra (lørdag morgen) sammen med 3 klubbmedlemmer fra Ringerike.

Her er Håvard, Ole og Terje på Kongens Utsikt. (Foto: Hilde Johansen)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.