Ragnar og Kristoffer løp Cappadocia Ultra

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 22. Okt 2019

Kristoffer Stensrud og Ragnar Nygård løp sist helg Salomon Cappadocia Ultra der det var over 2000 deltagere totalt. Løpet arrangeres i det fantastiske tyrkiske terrenget som turistene valfarter til også når det ikke arrangeres ultraløp der.

Kristoffer deltok på den mellomlange løypa, Cappadocia Medium Trail på 63 km og 2030 hm. Det ble en flott 72. plass av totalt 663 startende (635 fullførte). Med tiden 7:46:59 delte han 72. plassen med løpervennen Frank Andre Jacobsen fra Tjøme Løpeklubb. 

Ragnar- som fullførte sitt ultraløp nr 99 (!!) - løp den lengste distansen, Cappadocia Ultra-Trail 120 km med 3730 hm. Det ble en fin 99. plass av 361 startende med tiden 18:47:30 (292 fullførte denne distansen).


Løpets hjemmeside
Alle resultater


Snart start. Foto: Kristoffer
 

Kristoffer på facebook:
- Episke forhold under «Salomon Cappadocia Ultra Trail 63 km» i går! Løpet starter og ender i landsbyen Ürgüp i Cappadocia, Tyrkia. Området er kjent for helt spesielt landskap med kalksteinsformasjoner og grotter. Pent vær, sol, kjølig på morgenen, over 20 grader midt på dagen. Løp sammen med løpekompis Frank Jacobsen, en meget rutinert ultraløper. Vi gikk kontrollert ut og fokuserte mer på opplevelsen enn konkurransen.

Foto: Kristoffer

- Landskapet var så fint at vi nesten glemte å løpe videre noen ganger! Kupert løype på sti og grusveier over mange høyder og et fjell, totalt 2100 høydemeter. Totaltid 07:46:59 som holdt til 72. plass av ca. 700 løpere på distansen (18/191 i M40+). Må si meg fornøyd med denne etter en vanskelig sesong med flere skader og halv-skader og DNF på forrige race i Østerrike.

5 km igjen for Kristoffer. Foto: Frank Jacobsen

Kristoffer og Frank etter fullført løp.

- «Salomon Cappadocia Ultra Trail» er et UTWT-løp med deltagere fra 80 nasjoner fordelt på tre forskjellige distanser. Topp arrangement og gøy at hele lokalsamfunnet stiller opp! Bare smil og topp stemning langs løypen, på aid-stations og i byen.


Ragnar på facebook:
- Kroppen min og jeg hadde litt forskjellige planer i dag. Kroppen synes 25 km langtur fikk være nok. Men, man kan jo ikke gi seg med bare 95 km til mål, så de neste 50 ble en kamp for å overtale kroppen til å samarbeide.

Først når sola gikk ned var vi på bølgelengde igjen. 18:47 ble sluttiden som jeg tross alt er godt fornøyd med. Kvalifiseringsløp til Western States er i boks.

Snart start på langløypa. Foto: Ragnar


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.