Hilde nummer to på 24-timersløp under ufyselige forhold i London

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 24. Sep 2018

Mens "Knud" herjet her hjemme var det mindre vind, men bøttevis med regn, i London hvor tre av klubbens løpere var med på Self Transcendence 24 Hour Track Race. Hilde løper jo alltid bra på 24-timers, men i de håpløse forholdene var hun sjanseløs på ny pers eller VM-kvalifisering. Hun kom på 2. plass i kvinneklassen med 175,450 km.

Hilde en time før mål. (Privat foto)

Etter 130 kilometer la Hilde ut en video, og teksten: -Da var man omsider i gang igjen, etter flere timer langt nede i kjeller’n 😜🏃‍♀️Hovedmålet og delmålene kan jeg definitivt glemme. Med 130 km oppnådd når det gjenstår 8 timer finnes det en liten mulighet for å nå 200 km til slutt, men da må jeg holde tempoet hele veien inn.... Uansett er sannsynligheten stor for å kunne kapre 3. plassen, ettersom jeg i skrivende stund ligger 32 runder foran 4. kvinne....

Alle resultater

For våre to andre deltagere, Ingrid Lid og Neil Dryland ble det en kortvarig opplevelse da begge måtte ut med skade nesten før de var våte i trøya.

Erik Nossum som supporterte de norske løperne skrev til oss etter fem tider: - Trøstesløse forhold her i London hvor regnet bøtter ned. Etter hhv 2,5 og 3 timer er Ingrid L og Neil D ute av løpet med skader, dessverre. Hilde J (startnr 5) og Mari M (startnr 10) holder ut og ser fine ut så langt, etter 5 timer.

Den fjerde norske deltageren, Mari Mauland, ledet lenge kvinneklassen, men måtte gi seg etter 161 km.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.