Nytt medlem: Knut Bøvre

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 31. Mar 2018

Knut Bøvre (54) fra Fjellhamar har meldt seg inn i klubben. Han har lenge lurt på å melde seg inn i en løpeklubb, og nå er det gjort. - Har fått sansen for de lengre løpene og håper å få mulighet til å løpe noen i løpet av året, sier Knut som allerede har løpt mange av de store internasjonale maratonløpene.Knut om seg selv:

- Jeg er født inn i en orienteringsfamilie. Drev med orientering og hopp til livet kom i veien. Har de siste årene fått mer tid og anledning til å finne gleden ved å trene. Begynte med sykkel og langrenn men har de siste årene oppdaget gleden ved å løpe. Nå er det kun løp og langrenn det går i. 

- Har en jobb som gjør at jeg må reise en del. Da er det perfekt å kunne kombinere to hobbyer: løp og fotografering. Legger ut en del løperelatert på Instagram: @bovreknut 

- Har for det meste løpt kortere løp fra 10-til 21 km inntil jeg løp mitt første maraton i New York i 2016. Ble helt betatt av atmosfæren og stemningen i løpet. Mener ikke bare blant tilskuerne, men kanskje først og fremst stemningen blant løperne og godfølelsen i kropp og hode under løpet. Fulgte opp med Paris Marathon og New York Marathon på nytt i 2017.

- Løper London, Stockholm og Berlin Marathon i år. Målet er alle seks Abbott World Majors innen utgangen av 2020.

Han har også som mål å løpe det første ultraløpet i år, hvis alt klaffer blir det Romeriksåsen på langs.

Knut på facebook


Knut Bøvre sitt bilde.Vi lånte dette bilde fra Knuts fb-side. Her har han fullført maraton i november 2017 på ny pers 3:47:52.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.