Therese nummer to i Rallarvegsløpet

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 25. Jul 2017

Therese Falk hviler ikke på laurbærene.  En drøy uke etter at hun vant etappeløpet Al Andalus var hun klar for Rallarvegsløpet der hun kvitterte med en sterk 2. plass. Det vanskeligste var å komme til Finse i tide (heia NSB).

Therese på Rallarvegen. (Foto: Bjørn Johannessen)


Therese hadde bare seks herreløpere (og Nicoline Baartveit) foran seg etter to dager og 81 km på Rallarvegen. Oppladningen til dag 1 med minimalt av søvn får ta litt av skylden for at hun tapte mye mer dag 1 enn dag 2.

Hedi Grønvoll fulgte opp med en flott 6. plass, mens Karianne Ekern og Tone Bendiksen ble nummer 11 og 23.

Totalt var det 56 startende av 100 påmeldte. Mange kom ikke til start pga et innstilt NSB-tog.

Se omtale på kondis:
Gloria Vinstedt og Håkon Urdal vant 1. etappe i Rallarvegsløpet
Nicoline Baartvedt og Håkon Urdal vant Rallarvegsløpet


Klubbens deltagere (nei, ingen herreløpere!):Therese på facebook:

Hva jeg tenker? At Rallavegsløpet er et fantastisk arrangement. At Mette er et strålende reisefølge, og et underbart menneske. At Runar og Jan gjør en utrolig bra jobb. At det er deilig å slå Frank, også på dag to. At veganere som Kjetil løper kjempefort, og er snille mot dyr . At Elise, som kom på tredjeplass imponerer stort. Og at det bare er å bøye seg i støvet for Nicoline Baartvedt. Og at det å ta toget i grunnen er ganske fint. Når det kommer og går som det skal.

Therese sammen med Julie Wiik som ble nummer tre og vinneren Nicoline Baartvedt. (Foto: Bjørn Johannessen)


Dagen før da toget ble innstilt (noe som medførte at mange av de 100 påmeldte (64 startet) ga opp å komme fram til Finse) var ikke Therese like blid:

#nsb til Bergen. Godt over to timer siden toget stoppet i huttigheita utenfor Prestfoss. Fortsatt står vi her. Ingen informasjon, ingen service, og det beste av alt: De to som forlot stedet først -i taxi - var lokførerne. Ja, det var bare de to i drosja. Nei, det var ikke en bitteliten bil. #tatoget my ass!

Heidi på facebook:

Dag 1 - 54km - 6.40.31
Fantastisk dag og den beste løpeturen jeg har hatt i år. Alt var topp. Stemningen god. Utsikt og omgivelsene breath taking. Total lykke.
Dag 2 - 27km - 2.31.56
Kom i gang. Jevnt tempo hele veien og kan ikke si meg annet enn fornøyd med etappen. 

Takk for fantastisk tu
😎

Heidi Grønvoll sitt bilde.


Karianne på facebook:

Rallarvegen og Rallarvegsløpet var akkurat så fantastisk som de sa. Fantastiske omgivelser, masse moro og Norges mest sosiale ultraløp (og lengste motbakkeløp) (Og det sier litt hva ultraløp angår).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.