Nytt medem: Marianne Skårung Myrseth

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 27. Jan 2017

Marianne Skårung Myrseth (53) fra Tranby i Lier er innmeldt i klubben. Hun imponerte med å løpe fire ultraløp i sitt debutår som ultraløper. På bildet nedenfor ser vi henne i Ecotrail Oslo som var hennes aller første ultraløp.


Marianne forteller om seg selv:

- Jeg er 53 år og fra Tranby i Lier. Har drevet med løping i 12 år, men debuterte på ultradistanse på Ecotrail Oslo i 2016, hvor jeg løp 80 kilometer. Jeg løp i alt 4 ultraløp i fjor.

- Jeg er medlem av Sportsklubben Kraft i Lier, men har i tillegg lyst til å være med i et rent ultraløpermiljø. Vil fortsette å løpe for SK Kraft ved løp kortere enn ultradistanser.

- Er i tillegg til løping, funksjonær i Friskis&Svettis, hvor jeg er treningsleder med saltimer for mosjonister én kveld i uka.

Hun avslutter med å fortelle at hun allerede er påmeldt flere ultraløp i 2017, men vil prøve å endre klubb til Romerike Ultraløperklubb.

Vi må nesten ta med dette bildet en gang til, det er det samme vi brukte når kvinnen med nr 36 meldte seg inn - Andrea Liebe, en sak vi omtalte for få minutter siden. Bildet er fra ChampagneUltra der Marianne ble nummer 8 av kvinneløperne og vant K50-54 etter å ha passert Andrea på siste runden (foto: Bjørn Hytjanstorp).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.