Ida Rindal vant Hinderskogen Backyard Trail Ultra, Marianne Moe og Henning Moholdt på 3. plass

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 17. Sep 2020

Ida Rindal vant kvinneklassen i Hinderskogen Backyard Trail Ultra søndag 13. september, mens Marianne Moe og Henning Moholdt kom på 3. pass i herreklassen. 14 av deltagerne var fra klubben, og 13 av dem fullførte alle 8 rundene. (Arrangørfoto)

I Hinderskogen var løypa "bare" 5,5 km, men det var 175 høydemeter og en god del teknisk stiløping. Det var maks 8 runder, noe 48 av deltagerne klarte, og på den 8. og siste runden løp tre av våre fort nok til å legge beslag på halvparten av pallplassene.

Pallen i herreklassen med Henning til høyre. (Arrangørfoto)

Det var også premiering for raskeste tider på 6. runden og et innlagt segment underveis. Ida var nest raskest på 6. runden mens hun og Marianne ble nummer 1 og 3 på det innlagte segmentet.

Ida er både rask og utholdende. Hun vant det innlagte 3-minutters-segmentet. (Arrangørfoto)

Arrangøren var forresten "vår egen" Camilla Raade Fauske og mannen hennes Tim Roar. (Arrangørfoto)