Romerike Ultraløperklubb

Romerike Ultraløperklubb

Gunnar Fæhn fullførte Gobi March China 250 km for andre gang

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 30. Jun 2016

Gunnar Trailrunner Fæhn svikter aldri når han reiser verden rundt for å løpe etappeløp i ørkener, 100 miles i kupert terreng eller andre lange løp. Nå har han vært i China og løpt etappeløpet Gobi March 250 km for andre gang. Løpet inngår i ørkenserien 4Desert, der Gunnar er en av de som har fullført alle løpene en eller flere ganger.

"Gunnar_the_Flintstone"
har fotografen og løpervennen Ludy_Dvorak skrevet om dette bildet.


At Gunnar var eldste deltager i Gobi March China er ikke så rart, han fyller tross alt 67 år i september. Nå er uansett det viktigste for Gunnar å fullføre, men han ble faktisk nummer 62 av de 95 startende (87 fullførte). Det var både sandstorm og annet moro i Gobi, blant annet på den lengste etappen der Gunnar var ute i 22 timer.

Løpets hjemmeside

Resultater fra Gobi


- Jeg har tatt en rolig tur hjemover, siden kona er på musikkfestival. Er ikke kommet lenger enn til Katmandu, skriver Gunnar på dårlige linjer fra et billig hotell.

- Som et foreløpig utsagn, kan jo bare nevnes følgende. Vinneren av kvinneklassen var nabo i teltet mitt. I følge henne var Gobi mye hardere (way harder) enn Namibia tidligere i år, skriver Gunnar.

Gunnar kommer med et litt fyldigere referat om noen dager.
Facebook er blokkert i Kina, derfor mangelfulle oppdateringer fra Gunnar selv.


Her ser vi Gunnar i selskap med amerikanske Jax Mariash Koudele mellom to av etappene. Jax vant både i Namibia tidligere i år og i Gobi der hun bare hadde 5 herreløpere foran seg på resultatlista. (Foto: Ludy_Dvorak).


Gunnar og Ludy Dvorak (selfie) "My buddy from long Stage; Gunnar

Sandstorm dag 5Sliten fot fortjener medalje (foto: Gunnar Fæhn):

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline