Guro Skjeggerud på 2. plass på Bislett 50 km - 5 av klubbens kvinner i topp 10

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 22. Feb 2016

Våre kvinnelige løpere leverte kjempegode resultater i Bislett 50 km lørdag 20. februar. Fem av dem løp inn til topp 10 resultat, med Guro Skjeggerud som best med en 2. plass bare 1:25 etter Kristine Walhovd fra IL i BUL som vant. Totalt var 37 medlemmer i aksjon.

Topp 3 kvinner med pokaler og sjekker; Guro, Kristine og Ninette (foto: Kjell Vigestad).

Det skiftet en del i ledelsen i kvinneklassen, men Guro lå stort sett på 2. plass hele tiden og kom i mål på glimrende 3:53:31 etter et veldig jevnt løp med snittfart 4:40 min/km.

På 4. plass fulgte Louise Skak med 4:00:27, mens Rita Steinsvik ble nummer 6 med 4:07:02.

Det er interessant å registrere at 15 av 30 medlemmer som fullførte Bislett 50 km er kvinner - en fantastisk kvinneandel!

I herreklassen var Thomas Øderud - som konkurrerer for Kristiansand Løpeklubb raskest av våre løpere med 3:51:57. Om syv uker er han løpsleder for det nye Krs Ultra - 60 km terrengløp i Kristiansand.

Noen som av ulike årsaker løp kortere enn 50 km:

Tore Mortensen (NOR) M 40-44 ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB 04:01:26 Lap 80 (43.4km)
Even Nedberg (NOR) M 35-39 ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB 05:03:58 Lap 79 (42.9km)
Kim Johannesen (NOR) M 23-34 ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB 02:58:39 Lap 78 (42.4km)
Geir Andersen (NOR) M 45-49 ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB 03:48:27 Lap 62 (33.6km)
Gry Løberg (NOR) K 45-49 ROMERIKE ULRTALØPERKLUBB 03:40:14 Lap 52 (28.2km)
Einar Gautun (NOR) M 50-54 ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB 03:08:39 Lap 37 (20km)
Kåre Finstad Lona (NOR) M 45-49 ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB 02:51:45 Lap 2 (0.9km)

Video fra Bislett
- utdrag fra de første 15minuttene
(fotograf: Bjørn Hytjanstorp).

Forvandlingen:

Oppslag med Guro i Nordlys - dessverre ikke tilgjengelig for andre enn abonnenter.

Men det viktigste kan vi jo lese - og det er klart vi er veldig imponert.

Louise Skak på vei til en flott 4. plass (foto: Bjørn Hytjanstorp).

Bilde og tekst fra Rita Steinsviks Facebookside:
Nå er jeg skikkelig HAPPY. Ferdig med 50 km på Bislett, og så ble det ny pers!! Takk til @tinakaroline89 for support! Hadde ikke klart dette uten deg.
Rita kom altså på 6. plass.

Thomas Øderud løp inn til 20. plass på 3:51:57 (foto: Bjørn Hytjanstorp).

Andreas Gossner løp på 4:30:47 og ble nr 55 i herreklassen.PÅ Facebook skriver han:
- Siste plass i pulje 1... Sånn kan det gå noen ganger:)
Men han var altså langt fra sist totalt for begge puljene (foto: Kjell Vigestad).

Gunnar Fæhn og Marianne Følling i klubbens farger under Bisletts tribuner.
- Mye indre drama for meg på Bislett i går. Tenk at det kan være så mange vakre topper og mørke daler i et tilsynelatende flatt kjellerlandskap! Da jeg løp over målstreken for 92. og siste gang ble det litt tårer gitt. akk for all støtte før og under, er så innmari glad i ultraløperfamilien min! skriver Marianne på Facebook etter løpet.
(Foto: Kjell Vigestad)

Fra starten pulje 2 der vi blant anner ser Espen Knudsen Wennerberg med nr 120.

Even Nedberg løp 14 norske ultraløp i 2015, nå er han ferdig med det første i 2016.
(Foto: Kjell Vigestad).

Guro side om side med Ninette Banoun som kom på 3. plass.

Titina Bakken sammen med to medløpere - før løpet.
- I dag måtte jeg virkelig bitte tennene sammen under løpet på grunn av skuldersmerter. Men gjorde mitt beste og klarte opp i alt dette å perse med 5 min. 05:10:41 på 50 km. Med dagens maraton har jeg avansert på 3. plass på listen med kvinnene med flest maraton i Norge, skriver Titina i en melding til undertegnede.

Liss Johansen Vallestrand ble nummer 8 (bildet er fra ChampagneUltra).

Konkurransestatusalarm!! Nå er det lykke, glede, stolthet og selvdigging som gjelder... og litt selvmedlidenhet (kroppen er helt knust).. I min debut som baneløper ga jeg alt jeg hadde og naila Bilset 50 km med tiden 4:19:42. Det holdt til en 8 plass blant damene, og her er det ikke hvilke som helst damer det er snakk om...

Takk til Coachen min, Sondre Amdahl for en bra treningsplan de siste ukene - og for å minne meg på at det bare er å kjøre på!! Og takk til Fredrik Vallestrand for at du har laget middag til meg nå- du er den beste mannen som finnes:)