Line Caliskaner med suveren seier i 24h di Torino

Postet av Olav Engen den 11. Mar 2024

Line Caliskaner og Simen Holvik (GTI Friidrett) reiste til Torino sist helg for å løpe 24-timers i varmere og bedre vær enn her hjemme. De fikk 6 varmegrader og regn, rett og slett elendig "norsk" vær. (Arrangørfoto)

Men, begge vant suverent - ca 50 km foran konkurrentene!! 

Line forsterket dermed kandidaturet til å løpe neste 24-timersmesterskap - som enten blir et EM sent i år, eller VM i franske Albi i oktober 2025. Hun løp 228,003 km denne gangen, ikke pers, men kanskje hennes sterkeste 24-timersløp likevel (?)

Simen og Line passerer supportsonen. (Privat foto)


Line skriver på facebook:

- 24h di Torino 

- I helgen deltok jeg på et 24-timers løp i Torino. Da jeg tidligere i vinter vurderte om jeg skulle melde meg på tenkte jeg vel at det skulle bli fint med løp i kanskje litt vårlige temperaturer. Det ble det ikke. Et døgn med ca 6 grader og regn i ca 20 av dem er ikke for pyser. Jeg visste før vi reiste at værvarselet sa lave temperaturer og regn og hadde pakket med meg både ull og regntøy. Som en ekstremt frossen person var jeg forberedt og antagelig den eneste på startstreken som stilte med ullstilongs under tightsen.

- Startskuddet gikk kl 10.00 og vi la ut på den 1013 meter lange løypa. Fra start føltes det veldig bra og jeg fikk en bra flyt. Jeg hadde med min søster @stinesevilhaug som support og hun hadde full kontroll på langing av næring og drikke. Utover i løpet ble langermet genser og løpejakke først byttet med ullgenser og regnjakke, før det etter hvert kom på flere og flere plagg. Farten gikk ned og jeg måtte begynne å grave. Jeg innså at lengden ikke ble som jeg hadde håpet, men jeg klarte i det minste å ta VM-kravet. Jeg endte på totalt 228k, vant kvinneklassen og fikk med meg 2 pokaler hjem.- Dette er helt klart det tøffeste 24-timers løpet jeg har deltatt på. Ekstremt vått og kaldt. Det koster meg mye ekstra energi i slike værforhold. Og det blir ikke “lettere” å løpe med mange lag med klær. Etter sluttsignet gikk kunne jeg ta av meg 2 ullstilongs, tights, regnbukse, 2 ullgensere, 3 løpejakker i varierende tykkelse, 2 regnjakker, 3 buff og lue.

- Tusen takk til min kjære storesøster for fantastisk support. Å supportere i 24 timer er krevende. Å gjøre det i slike forhold står det respekt av. 
Skovalget falt (selvfølgelig) på Xtep 5.0 Pro fra @o2eksperten.no (reklame). 
Fikk også tilsendt en super løpecaps fra dem like før avreise som jeg brukte fra start. Tips til alle som har små hoder og sliter med å finne noe som kan strammes nok og beholde bra fasong.


Privat foto.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.