Svein-Erik Bakke nummer 65 av 809 herreløpere i MSM, 2. plass i M55-59

Postet av Olav Engen den 24. Jun 2024

Svein-Erik Bakke imponerte med en solid tid og sterk plassering i Midnight Sun Marathon, løpet der det store flertallet av deltakerne ikke er norske.

Med tiden 3:13:30 kom han på 2. plass i aldersklassen (55-59), på 65. plass av 809 herreløpere og 67. plass av 1268 startende totalt. 

På bildet ser vi Svein-Erik sammen med kona Torunn som denne gangen løp halvmaraton. (Alle bildene er fra Svein-Eriks fb-side).


Inn mot mål...

I mål med fortjent medalje.

Svein-Erik på facebook:

Midnight Sun Marathon gjennomført i strålende vær. Midnattssolen skinte jo under absolutt hele løpet. Tromsø og Nord-Norge viste seg fra sin aller beste side.
Tvilte meg litt frem til start. Verken hamstring eller rygg var helt god igjen/tilbake i vater etter de to konkurransene forrige helg. Må lytte til kroppen. Så da ble det et sightseeingmaraton på lavt gir for ikke å provosere kroppen unødvendig.
Løp inn til sølv i klassen, foran en brite på bronseplass, men bak vinneren fra Mexico. Jeg løp også med negativ splitt. Så helt på bærtur var jeg jo ikke. Arrangøren har bedt om at de tre beste i hver klasse stiller på premieutdelingen/-seremonien på Ishavshotellet senere i dag, så da får vi jo ta oss en tur inn til Tromsø, spise lunsj på Skarven og møte opp på seremonien.
Stolt av Torunn som bare spontant meldte seg på halvmaraton mens jeg hentet ut startnummeret mitt til maraton. Hun bare koste seg der ute i midnattsolen, og så ventet hun på meg når jeg løp i mål.
Vi hadde en topp oppladning før start i Tromsø på kaffebar, litt shopping for Torunn og en koselig pastamiddag sammen med Hilde. Så fikk vi også se Sondre Nordstad Moen løpe som en vind og smadre løyperekorden på 10 km som oppladning til OL i Paris. Det var deltakerrekord med nesten 7.000 påmeldte fra 88 nasjoner - MSM - Midnight Sun Marathon. Det var nok av bakker under løpet. Blant annen fikk vi løpe to ganger over Tromsøbrua.
Det beste var nok likevel kjøreturen vår «hjem» til Sommarøy i natt, over Kvaløya i midnattsolen. Det var en koselig kjøretur. Nå er det snart morgenkaffe hos svigermor. Ha en flott søndag.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.