Anita Sletten vant 50 km i Vestfold Historic Ultra Trail, Håvard Huru Bergene på 5. plass på 147 km

Postet av Olav Engen den 10. Jun 2024

Anita Sletten vant 50 km i Vestfold Historic Ultra Trail (VHUT) med tiden 6:50:32 - i et løp det hun bare hadde to av herreløperne foran seg. På denne distansen løp Cathrine (3. plass) og Espen Haraldsen (6. plass) inn på tiden 8:04:18. På bildet ser vi Anita og Cathrine på "pallen" på 50 km.

På den svært tøffe 147 km-løypa kom Håvard Huru Bergene på 5. plass med 28:54:40, og Anders Emil Krogstad på 10. plass med 34:40:03. Terje Rundhaugen og Felix Schliecker måtte dessverre notere DNF.

Det var totalt 46 deltakere i VHUT fordelt på 147 km, 87 km og 50 km i til dels krevende smale løyper.

Oppdatering etter løpet:

Oppskrift på å gjøre at det blir drittungt på slutten: Spar 5 min første 30km (ved å menge seg i tetgruppa), tap 5 timer på sluttiden. Pluss at jeg angret på å ikke ta med staver. Var vel oppe på "alle" toppene i Vestfold. Men sinnsykt bra tur. Meget krevende. Er vel sånn "vi" liker det;-) Veldig fornøyd med 5. plass.