Mona (42K) og Kristoffer (115K) fullførte MIUT mens Jorunn måtte bryte med skade

Postet av Olav Engen den 1. Mai 2024

Mona Kjeldsberg og Jorunn Teigen liker seg godt på Madeira, og sist helg var de på løp igjen - denne gangen "bare" på 42 km, som uansett er tøff nok. For Jorunn ble det ekstra tøft etter et stygt fall, mens Mona var fornøyd med å fullføre som ledd i opptrening etter operasjon.

Mona ble nummer 10 i K55 med 8:22:52, 224 i kvinneklassen.

Kristoffer Stensrud løp den tøffe 115-kilometeren på 27:39:54 som ga 87. plass i M45 og 449 av menn totalt. 697 av 959 startende fullførte. I fjor imponerte han med å løpe distansen 23 t og 22 min

Kristoffer i fjorårets løp. (Arrangørfoto)

Mona skriver på facebook:
MIUT- Madeira Island Ultra Trail 42 km - check 

Kortere løype enn sist jeg deltok. Lenger kilometertid. Mer metall i kroppen. Kort tid til forberedelser/opptrening etter operasjon. Men jeg er minst like fornøyd som ved tidligere deltagelser her; over at kroppen på sikt sannsynligvis blir med hjernen på enda lengre eventyr igjenJorunn skriver på facebook:
MIUT - Madeira Island Ultra Trail. Jeg startet på 42 km og det var en fin dag - lenge. Formen var fin, humøret på topp og været sånn passe. Det gikk bra i 23,97 km. Da gikk jeg på trynet ned ei betongtrapp, skrek som en stukken gris og ble liggende å ule. Resultatet var høyre skulder ute av ledd, besøk på sykehuset og armen i fatle. Og heldigvis noe sterkt å døyve smertene med. 

Men dette går over, jeg er ikke ferdig med Madeira


Løpets hjemmeside

Fantastisk landskap. (Foto: Mona Kjeldsberg)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.