DNF på Felix og Anders på 100 miles. Daniel fullførte 50 miles og Ann-Kristin 43 km i Sandnes Ultratrail

Postet av Olav Engen den 22. Apr 2024

Sandnes Ultratrail har på kort tid blitt et veldig populært fjellultraløp på Jæren - og vi snakker om et svært utfordrende løp der snitt-tiden på den halvparten som fullførte 100 miles (8000 hm) er på ca 45 timer. 

I år var to fra klubben - Anders Emil Krogstad og Felix Schliecker - med på den lengste distansen, men begge endte opp i den halvparten med DNF. (Bildet: Felix selfie)

Daniel Salvesen løp 50 miles (4500 hm) der han kom i mål på 24:37:18, en tid som sier mye om hvor vanvittig hardt dette var. Han kom på 52 plass totalt og 48 av 56 menn.

Ann-Kristin Mathiesen løp 43 km (2200 hm) der hun kom på 17. plass av 32 kvinner med tiden 8:27:38.

Kondis: Stor oppslutning om Sandnes Ultratrail

ALLE RESULTATER
Sandnes Ultratrail på facebook


Felix på facebook:
Sandnes Ultra Trail 100miles Debut.

Gikk ikke som planlagt/ønsket. Men blitt kjent med nye løpere, mange erfaringer rikere.
Da er neste årets mål planlagt allerede.

Fjellene er ikke høye i Sandnes, men det enormt mange av dem - og de er bratte. (Foto: Felix Schliecker)


Daniel skriver i en epost:
Jeg deltok på 50 miles med mål om kun å gjennomføre. Tanken på over 4500hm var spennende og for å se hvordan jeg taklet det med lite mengde, men endel styrketrening. Så jeg fikk en gratis billett av Lindis Iwar og tok sjansen. Angret ikke på det etterpå selv om det var brutalt hardt, vondt og kaldt. Men det var fint vær og ingen regn. Det gjorde totalopplevelsen veldig bra. Frister ikke til gjentagelse for øyeblikket men kan fort finne på å melde meg på igjen.

Her har Daniel foreviget 50-milesdeltakere rett før start. Som vi ser er ikke fjellene høye, men de er bratte opp og ned og opp og ned osv...


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.