Svein-Erik Bakke på pallplass i svensk Frontyardløp

Postet av Olav Engen den 3. Apr 2024

Svein-Erik Bakke og Torunn Tofteng deltok sist helg i Frontyard Grums - litt vest for Karlstad. Der kom gubben på en sterk 3. plass med 18 runder / 54 km, men kona holdt ut i 13 runder (39 km). Bilder fra Svein-Eriks facebookside.

Kondis.no: Svein-Erik Bakke på pallplass i svensk Frontyardløp

Frontyard, hva er det?
Oppsettet er enkelt: Distansen er er alltid den samme – 3 kilometer. Men hver runde blir stadig gjerrigere med tiden. Du har 30 minutter til den første runden. Neste gang 29 minutter. Tredje runde 28 minutter. Og så videre. Hvor fort kan du løpe? Hver ny start samler opp startfeltet, som gradvis vil bli mindre og mindre. Vinneren er den som klarer å holde seg lengst – og med det ta den raskeste runden.

Frontyard Grums 2024 Resultat.pdf


Svein-Erik skriver på facebook:

Da er dagens ultraløp i Sverige i boks. En fin første påskedag. Jaggu havnet jeg på pallen også, på 3. plass totalt.
Vi dro til Grums i Sverige på løpekonseptet Frontyard - Frontyard Grums 2024. Et løpekonsept hvor du løper i runder på 3 km og etter utslagsmetoden. 50% terreng/grus og 50% asfalt. For hver runde kuttes tiden med 1 min. Så da må du løpe raskere og raskere for hver runde (til «hjulene» faller av) og til det står igjen kun 1 løper - vinneren. Dermed får løpet også en naturlig avslutning da klokken setter en begrensning på hvor raskt det egentlig er mulig å løpe. Og, alle får negativ splitt.
Stort grattis til André Rangelind som satte ny svensk rekord på Frontyard ultra. En sann glede å løpe sammen med han.
Vi bare storkoste oss der ute. Et skikkelig sosialt løpekonsept og topp arrangement med god stemning helt til slutt - tusen takk til Race Director Anders Wilhelmsson og Ulf Creutzer m/stab. Lenge siden vi er blitt heiet på så mye under et løp, både av tilskuere og løpere som var slått ut/stoppet. Torunn storkoste seg, helt til tempoet ble for høyt. 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.