Svein-Erik Bakke på 3. plass i Roskilde Fjord Rundt, 50 miles

Postet av Olav Engen den 10. Mar 2024

Svein-Erik Bakke løp inn til en sterk 3. plass i Roskilde Fjord Rundt i Danmark, 50 miles på variert underlag, på tiden 7:03:47. 49 løpere, 8 kvinner og 41 menn fullførte løpet som ble arrangert av LNBK Cannonballs

Løpsinfo på ultralob.dk

Alle resultater


Svein-Erik skriver på facebook:
- Da er lørdagens langtur i Danmark unnagjort. Det ble ca. 81 km på grusstier, single tracks, strandeng,  sandstrand, rullesteiner, myr og asfalt. Fint og kjølig løpevær, men det var godt med vind der ute.

- Stilte opp på Roskilde Fjord Rundt 50 Miles. En herlig variert og umerket løype. Løp etter gps-track. Jaggu ramlet jeg inn på pallen også, som 3. mann totalt. Kunne absolutt ha vært verre. Var ca. 30 min. bak vinneren og 15 min. bak andremann, men var 26 min. foran nr. 4. Så det ble faktisk pall med god margin. 

- Veldig kjekt at familien og prinsessen vår sto og ventet på meg når jeg løp i mål i Roskilde. Grattis så masse til de to ungdommene som tok meg der ute, Alfons Enell (S) og Oliver Jensen (DK). Herlig løpt.

Det var tilbud om/servert morgenmad/frokost på speiderhytten før start. Her er ett av rommene i hytten. Jeg satt i et annet rom og gjorde klar til start sammen med en del andre. Tilsvarende fikk vi servert god mat og drikke etter målgang.

Svein-Eriks tracking


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.