Handlekveld og mingling før sesongen starter for fullt - hos Foss Sport 10. april

Postet av Olav Engen den 27. Feb 2024

Noen har allerede løpt årets første ultraløp, og innen påsken er over har ytterligere noen kommet i gang med 2024-sesongen. Likevel er ikke den norske ultraløpsesongen skikkelig i gang før i midten av april, og i forkant av det arrangerer vi en handledag i samarbeid med Foss Sport og Altra.

Vi inviterer medlemmer og påmeldte i RPL50 til

Handlekveld og mingling onsdag 10. april
Klokken 18:00-20:00*
Hos Foss Sport, Strømsveien 55 på Strømmen 

Vi lokker med gode priser og litt premiering, setter fram litt mineralvann og smågodt, og håper på stort frammøte.

(Butikken ligger nesten vegg i vegg med Strømmen Storsenter). Det er ca 20 p-plasser foran butikken - og ellers gode parkeringsmuligheter ved Strømmen Storsenter.


De som varsler ankomst er med i trekning av 2 par løpesko og andre premier
Det er ingen påmelding, det er bare å møte fram. Men.... vi vil gjerne ha litt peiling på hvor mange som kommer, så dersom du sender en e-post til oss om at du kommer, så er du med i trekning av bl.a. to par løpesko - gjelder både medlemmer og RPL-deltakere - og forutsatt at du virkelig kommer. Vinnerne kunngjøres med oppslag ved kassen.

*butikken er jo åpen også før kl 18:00, så det går an å tyvstarte...
**medlemmene har de samme rabattene hele året, også ved handling i nettbutikken https://www.foss-sport.no (husk å logge inn for å se og benytte medlemspriser, kode på siden for medlemsfordeler)

Handling og mingling og RPL-tips
Både klubbens medlemmer og påmeldte i RPL50 (som inviteres) kan da handle med våre gode klubbrabatter, og se mye av vårens nyheter av løpesko og bekledning (og sykkelsport). For de som skal løpe RPL50 er dette en fin anledning til å få tips fra andre om løpet, gjennomføringen og aktuelt utstyr.

Altra-presentasjon:
Altra's skandinaviske representant, John Aslak Bø, holder innledningsvis et kort foredrag om Altra og skoenes spesielle egenskaper. Altra-ambassadør og Norges beste backyard-ultraløper, Jon Asphjell, vil også hjelpe til.

Medlemspriser på alt...
Butikken vil da bugne av et betydelig økt sortiment av Altra løpesko, i tillegg til andre skomerker som føres av Foss Sport. Vi har varierende klubbrabatter på alle varer i butikken, noe medlemmer kan se på hjemmesiden vår under "medlemsfordeler" **. Ikke-medlemmer som er påmeldt Romeriksåsen på langs får de samme rabattene ved fysisk besøk denne ene dagen.

Klubbtøy med noen nyheter
Nytt klubbtøy er i bestilling, så innen handlekvelden har vi alt av klubbtøy og størrelser på lager. Noen av produktene kommer i oppdatert versjon, og vi har igjen lange tights (med lomme) og dunjakke (hoodie) i kolleksjonen. Ved å besøke nettsiden til Foss og logge deg inn (se evt info om hvordan på siden for medlemsfordeler) , finner du hele sortimentet fra ca 1. april.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.