Imponerende frammøte på klubbtreffet 2018. Takk for en fin dag!

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 6. Mar 2018

Søndag 4. mars ble en ny milepel i klubbens historie med 55 frammøtte på vår første klubbdag - en samling over 7 timer med variert program.

I stedet for et tradisjonelt årsmøte en hverdagskveld på Bislett, inviterte styret til klubbdag på Fornebu på en søndag i hovedsponsorens lokaler, med trening, pizza, årsmøte, informasjon og sponsorpresentasjon. For å gjøre dagen fullkommen bestilte vi også godt vær!


Det er klart man som klubbleder er stolt nå det blir så bra frammøte. Gjennom arrangementets side på Facebook hadde vi jo signaler om at det kunne bli 50+ deltagere - men det er jo så lett å trykke på "skal"-knappen. Når årsmøtet startet telte vi 54 tilstedeværende, og det kom minst en til etterpå.


Det var 35-40 deltagere på den innledende fellestreningen. Mange løp ut samlet klokken 11, og en del sluttet seg til underveis. Innen de 30 (!) pizzaene ankom fra Peppes var møtelokalet ganske fullt - og ved møtestart 14:30 var vi altså 54-55 tilstede.

Årsmøtet gikk som vanlig raskt og greit unna uten krangling av noe slag. Valgkomitéen hadde en komplett innstilling til styre og verv - og som dere vil se av møteprotokollen (legges ut her når den er klar) ble hele det sittende styret gjenvalg, og også ellers var det svært få utskiftninger.


Årsberetningen kan du lese her: Årsberetning 2017


Selv om vi "bare" fikk et overskudd på 17.000 i 2017 har klubben god økonomi. Det betyr at vi har satt av store beløp til arrangørantrekk (RPL50 og Bislett24) også i 2018. Vi har også planlagt god subsidiering av turer og samlinger og klubbjakkene våre. 

Vi vedtok også å øke støtten til våre representasjonsløpere, slik at de som løper EM/VM i ultraløpsmesterskap får dekket inntil 3000 kroner av egenandelen.

Det ble informert om løpsarrangementene våre i 2018; Romeriksåsen på langs 23. juni og Bislett 24-timers 24.-25. november. Mer om dette sendes ut i egne e-poster og info her på hjemmesiden.Deretter hadde vi en gjennomhang av reiser og samlinger i 2018, med vårsamlingen i Stavern, deltagelse i Holmenkollstafetten og klubbturen til Blefjells Beste. Alt dette kommer det info om i egne skriv de neste dagene.

Klubbtreninger ble diskutert og treningskomitéen vil jobbe for å få på plass et regelmessig og forutsigbart program for fellestreningen fra desember til påske. Det var spesiell fokus på å få tilrettelagt treningene for alle nivåer.Møtedelen ble avsluttet med at GetVital-sjegen Esben Blomberg fortalte om idéen bak Altraskoene og hvorfor de er konstruert slik de er. Deretter myldret de fleste ned i utstillingslokalene i etasjen under der det var stort trøkk og kortleseren gikk varm takket være gode tilbudspriser.


"Same prosedure....?"

Det er svært stor mulighet for at dette blir et årlig gjentagende arrangement, der vi kanskje kan utvikle treningsbiten til å bli enda mer sosial - og der vi inviterer spennende forelesere. 

10-årsmarkeringer 2019
Neste år er jo klubben 10 år (stiftelsesmøte 6. februar) - så da kan vi jo også vurdere å arrangere klubbtreffet med etterfølgende fest på en lørdag, og kanskje i tillegg arrangere en supertrening på Bislett 6. februar.


Flere bilder fra klubbsamlinga:

Se også: Neil's bilder fra løpeturen på klubbtreffet


Foto: Helge Reinholt


Foto: Helge Reinholt


Foto: Helge Reinholt


Foto: Helge Reinholt


LIse la ut denne på facebooksiden til undertegnede (men det ble litt for mye halleluja for kona, som ba meg skjule bildet/teksten): Er det tilfeldig at solen skinner rett på vår o store leder - Foto Lise Lysfjord Pettersen


Foto: Olav Engen


Foto: Olav Engen


Foto: Olav Engen


Foto: Olav Engen


Foto: Olav Engen


Foto: Olav Engen


Foto: Olav Engen


Foto: Olav Engen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.