Morten Fundingsrud fullførte UTMB på 35 timer, minst fire fra klubben var med på ett av løpene

Postet av Olav Engen den 1. Sep 2022

Morten Klepp Fundingsrud fullførte UTMBs hovedløp over 170 km med mer enn 10.000 høydemeter på 35 timer og 34 minutter. Det ga han en 460. plass av totalt 2627 startende - og 1789 som fullførte. 

Hans Kristian Smedsrød fullførte CCC som er 100 km med 3500 høydemeter på en flott 79. plass av 2103 startende på tiden 13:12:26. På CCC vet vi også at Tone Øksenvåg deltok, men måtte gi seg ca halvveis med mageproblemer.

Tom Johannessen prøvde seg på "The wild one", altså TDFS på 145 km med 9100 høydemeter. Han klarte seg fint og kom inn på 35 timer og 28 minutter på 408. plass av 1774 startende.

Tom: opp i fjellene der skal jeg...

Morten skriver på fb:
- UTMB 2022. Når du har trent for noe i 5 år er det ganske stort å plutselig stå på startstreken. Stemningen, folkelivet og rammen rundt løpet er magisk. Det er også brutale greier. 170 km og 10 000 høydemeter, og høydemeterne er like tøffe nedover som oppover. Selv om tiden ikke ble helt som målet er jeg veldig fornøyd med 35 timer i fjellet. Fikk en del utfordringer med å holde på maten denne gangen også, noe som resulterte i kvalme og oppkast allerede på 50 km. Ser tilbake på en opplevelse utenom det vanlige. Tusen takk til @jannickeklepp for fantastisk crewing, hadde ikke klart dette uten deg. Takk til @sondreamdahl for coaching i verdensklasse. Takk til @lucanorway for tonnevis med tips. Takk til Carla for oppmuntrende meldinger gjennom hele løpet, og ikke minst alle venner og kjente som har heiet

Så glad er man når man har fullført UTMB! (Foto fra Mortens fb-side)

Tom skriver på fb:
-  En flott ferieuke i Chamonix er over og opplevelsene mange. Det største var å løpe UTMB-TDS (145 km, 9100 hm) fra Courmayeur til Chamonix. Et løp som er bratt, vilt og vakkert. Kropp og bein fungerte veldig bra hele veien, det er jo ikke alltid tilfelle. Varmen var definitivt den største utfordringen, lite tilgjengelig vann i terrenget gjorde at stoppene på sjekkpunkter ble lengre for å ivareta væskebalansen.

Tom sammen med Sigurd Eriksson... de fikk samme tid - og vi tror de løp sammen hele tiden. (Foto fra Toms fb-side)

Lang lysrekke i TDS... (Foto: Tom Johannessen)


Tone i CCC der hun måtte gi seg med magesmerter. (Bilde fra Tones fb-side)UTMB hjemmeside

Se også kondis-reportasje fra UTMB med oppsummering av alle norske som fullførte et av løpene


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.