Nytt medlem: John Bratteli

Postet av Olav Engen den 18. Nov 2021

John Bratteli fra Nittedal (snart 45) har meldt seg inn i klubben. - Da er det bare å herme etter kona, Mari Jørgensen, og melde meg inn i klubben deres, skriver John.

Så sent som på årets RPL50 lot vi oss imponere av nittedølen som løp inn til 6. plass totalt og seier i M45-49... han kunne jo ikke være dårligere enn kona som vant K40-44.

John på årets RPL50. (Foto: Håkon Rekstad)

John om seg selv:

Jeg har for så vidt alltid vært aktiv, men lite aktivitet har skjedd med startnummer på brystet. Før vi fikk unger, gikk mye tid med på landeveien og til dels på stisykkelen. De siste årene har derimot løping overtatt som hovedaktivitet, og da primært på blå-stier utenfor vårt hjem i Nittedal.

Ultra-debuten skjedde etter overtalelse fra Svein-Erik Bakke om å bli med på et cannonball-arrangement på Jevnaker i 2018. Deretter har det blitt to runder med Sans Senja Marathon, et par deltakelser på Nordmarkstraveren 30 km, to backyard ultra samt årets utgave av Romeriksåsen på langs.

I skrivende stund er jeg på vei tilbake fra en hofteskade, og ser nå frem til en forhåpentligvis skadefri 2022-sesong. Har haltet rundt 6-7 uker nå...


John i fantastisk norsk terreng. (Foto: Mari Jørgensen)


Her er John før start på Nordmarkstravern 2018.  (Foto: Mari Jørgensen) 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline