Barbro Lindkvam vant maraton i Perseløpet, alle tre gutta våre under 3 timer!

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 18. Okt 2021

Det var fire løpere fra klubben på startstreken da Perseløpet arrangerte maraton 17. oktober. Tre av dem perset og alle oppnådde sterke resultater. På bildet ser vi raskeste løper av våre, Roar Bakken Stovner. (Foto: Bjørn Saksberg)

Løpet ble arrangert i Perseløpets lette ca 2,5 km lange rundløype ved Hammerstad i Eidsvoll.

Barbro Lindkvam startet i pulje 3 timer+, og vant både pulja og distansen totalt på 3:08:08, og ny maratonpers.

Av gutta var Roar Bakken Stovner raskest av våre med 2:46:42 som ga en 7. plass totalt. Han var den eneste av våre som ikke perset.

Nyinnmeldte Roger Hæhre perset på 2:56:28 og Marius Nakkeid som vant pulje 3 timer+ perset på 2:57:47. At Marius løp i den pulja var vel for å starte samtidig som kona Barbro Lindkvam.

Barbro på vei mot mål og seier. (Foto: Bjørn Saksberg)

Roger i fint driv inn mot mål til ny pers. (Foto: Bjørn Saksberg)

Marius i tet på pulje 2. (Foto: Bjørn Saksberg)

VÅRE RESULTATER: (Fullførende: 9 kvinner og 65 menn)