Nytt medlem: Morten Haukeland

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 3. Jan 2017

Årets første innmelding kom fra Morten André Haukeland (38) fra Råholt. Han debuterte i ultraløp under Romeriksåsen på langs i juni, og fortsatte med OsloTrippelen og Bislett 6-timers senere i 2016.

Supermann Morten i Oslo Maraton der han altså fullførte hele trippelen til 39. plass på 7:11:37 (foto: Bjørn Johannessen)


Morten kvalifiserte altså til Ultraløpsfatet i sitt første år med ultraløp, og han har også kvalifisert til plaketten for 5 maraton på norsk jord i 2016.

Maratonlista hans i år er: Fjellmaraton Beitostølen, Nordmarka Skogsmaraton, Kongsvinger Maraton, Trondheim Maraton og Oslo Maraton. I tillegg har han også løpt Chicago Marathon.

- De siste to årene har jeg blitt mer og mer glad i å løpe. Spesielt koser jeg meg på langtur. Derfor tenkte jeg at Romerike Ultraløperklubb kunne være noe for meg, sier Morten som også er medlem i Løpsklubben 1814 - Eidsvollklubben som han vil representere i kortere løp.

- Mitt første ultraløp var faktisk Romeriksåsen på langs i fjor. Det ble tøffere enn antatt da jeg var mer trent for asfalt enn sti/terreng. Men kom meg i mål ettterhvert!

Her ser vi 1 stk. sliten Haukeland underveis i Romeriksåsen på langs. - Løpet og arrangementet var for øvrig helt topp. Utrolig fin løype, god stemning og oppvartning, sier Morten (foto: Bjørn Hytjanstorp).


Morten på facebook
Morten på Instagram: now.i.run


Her er Morten i Skogsmaraton (foto: Stian Schløsser Møller)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.