Nytt medlem: Jørn Lyford

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 6. Aug 2016

Jørn Lyford (45) fra Skedsmokorset er innmeldt i klubben, det er klubbens 198. innmelding så langt (netto 171 medlemmer pr 6. aug). Han debuterte som ultraløper på Romeriksåsen på langs i juni der han løp inn til 30. plass på tiden 6:12:51. Planen er å løpe tre ultraløp i 2016.

Jørn underveis på RPL50 (foto:Bjørn Hytjanstorp).

Jørn forteller om seg selv:

- Jeg er opprinnelig syklist, både landevei og terreng. Har deltatt på en del forskjellige ritt utover de vanlige, som Oslo-Trondheim Offroad (6 dagers offroad etapperitt), 3xViking Tour (7 dager landevei på Vestlandet opp og ned fjell), Bike 4 Peak (Offroad etapperitt i Tyskland og Østerrikes alper) og Swiss Epic (6 dagers offroad etapperitt i de Sveitsiske alper)

Begynte egentlig å løpe mer i 2016, og trives med det.

Deltok på ECO Trail 30 og på RPL50 hvor jeg havnet greit plassert med tanke på at det var første ultraløp noen sinne, så jeg tenkte at med noe mer trening så bør det jo gå fortere.

Jeg trives best i skogen, da grus og asfalt blir litt monotont. Ellers så går jeg på ski/rulleski og padler kajakk. Generelt liker jeg konkurransene når de er andelenes og noe utover de vanlige.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.