Øyunn Bygstad beste kvinne i Vikersundbakken Trappeløp med 43.120 trinn!

Postet av Olav Engen den 24. Jun 2024

Vikersundbakke Trappeløp er et av Einar Hagemanns annerledes ultrautfordringer. Her skulle det gås og løpes opp alle trappene i Vikersundbakken i 6, 12 eller 24 timer.

Øyunn valgte selvsagt 24 timers, og klarte 40 runder på hver 2,2 km inkl 1078 trappetrinn (202 hm). Det betyr at hun klarte 88 kilometer med 8.080 høydemeter og 43.120 trinn!

Med det resultatet var hun klart beste kvinne, hele 9 runder mer enn neste kvinne. Totalt kom hun på en flott 6. plass av 38 deltakere på 24-timers. 

På bildet ser vi Øyunn sammen med arrangør Einar - og den legendariske bøtta vinnerne får i Hagemanns Eventer. Alle bildene er fra Øyunns fb-side.

Øyunn skriver på facebook:
Det ble klasseseier og løyperekord damer.

40 ganger opp og ned Vikersundbakken på 24 timer ble fasiten. 
7900 høydemetere og ca 90 km.
Takk for uendelig god stemning Vikersundbakken Trappeløp  
Jeg hadde kanskje ikke giddet å jobbe så hardt i en blytung løype, hadde det ikke vært for en varm og god stemning der alle løpere genuint heier på, og motiverer hverandre. 
For å ikke snakke om funksjonærene.
Jeg hadde det ganske kjekt selv om melkesyren holdt på å tyte ut av ørene mine. ALLE RESULATER
Arrangementets fb-side

Vibeke Bergsletten prøvde seg også, men fant ut etter bare tre runder at dette ikke var noe for henne, så hun reiste et annet sted på Ringerike og løp 6-timers dagen etter.

- Vikersundbakken Trappeløp .... Definitivt Ikke et løp for meg.....Null Glede. Skoa er foreløpig parkert i godis kroken.... Etter kun 3 runder.... Og ca 3300 trappetrinn.... Heier på spreke mannen som fortsetter.. (gubben Jan-Olav løp 10 runder).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.