25 løpere plasket seg gjennom RPL50-løypa 8. juni

Postet av Olav Engen den 10. Jun 2024

Været var ikke på parti med løperne lørdag 8. juni da vi hadde invitert til trening og arrangørløp i RPL-løypa. Det hadde regnet dagene før- og det regnet i flere byger mens løperne var i sving, så det ble en våt og gjørmete fornøyelse i deler av løypa.

Beskrivelsen av forholdene varierte, kanskje mest ut fra om man fokuserte på de verste partiene eller løypa som helhet. Det var også enkelte vindfall på første 10 km og i sløyfa ved 20-25 km.

Noen som hadde planlagt 50 km kortet ned til 35 km, men det var likevel 7 løpere som fullførte hele distansen - 4 av dem løp arrangørløp (skal være med å arrangere 29. juni). 2 av dem var Lise Pettersen og Ingunn Ytrehus som du ser på toppbildet. Sammen med dem på bildet er sauene på Bjertnessetra.

35 km

Helene Nilsson, Lasse Storgaard og Jonas Myhre Christiansen løp 50 km sammen med Ingvild Nysæther som har tatt bildet.

Jasse lurer på hvor stien ble av. Den åpne plassen ved Bjertnessetra er vrien å merke også løpsdagen, seden det er lite å feste merker til. Mange løper rett fram der Lasse står, i stedet for å ta stien som går svakt venstre på denne plassen. (Foto: Invild Nysæther)

Ann-Kristin Mathiesen, Eirik Trenchard og Mette Haaland-Øverby har fullført sine 35 km.

Litt for løst knyttede sko og dyp gjørnme er en dårlig kombo. Gunnar fant igjen skoen til Linn-Christin Rebne. Disse to fulgte blåstien øst for Bjertnessjøen for å slippe veiløping mellom CP1 og CP2, de ble belønnet med masse tynningshogst over stien.

Helen Buus Green og Ellen Bech Spangelid med tommel opp etter fullførte 35 km.

Henning Moholdt og Marianne Nesje på Veståsen skole etter 35 km.

Marianne og Henning foran Andreas Gossner, som løp sammen med dem fram til CP1, der han tok 50 km-løypa videre.

Lise på Veståsen der Vy-buss står klar til å frakte de 25 frammøtte til starten på Bruvoll.