Imponerende 16. plass til Ida Slorafoss i VM 24-timers

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 3. Des 2023

Ida Slorafoss debuterte som landslagsløper i VM 24-timers som ble arrangert fredag/lørdag i Taiwan (Chinese Taipei). Det ble en strålende debut med 16. plass av 111 kvinner!

Kondis.no: 12. og 16. plass til Annette og Ida i VM 24-timers i Taipei

Ida satte en flott pers med 231,708 km, og er dermed kvalifisert også til neste mesterskap på 24-timers løp. 


Klubbens andre deltaker, Line Caliskaner gikk knallhard ut og var med helt i toppsjiktet de første 12 timene, men etter 148 km valgte hun å gi seg.

Dette skriver Line på facebook:
- VM endte dessverre med en DNF for meg. Alt så og føltes fint ut fra start. Jeg holdt et bra tempo og fant en fin flyt. Og slik fortsatte det runde på runde. Fikk i meg næring og drikke som planlagt. 

Det var ikke de beste løpeforholdene. Jeg fulgte værmeldingen gjennom uken i forkant og den spådde vinden slo til. Opp ene langsiden ga den oss mye motstand. Det er heller ikke ideelt med en 180 graders vending. Men som alltid: det er likt for alle.  
Etter 11-12 timer begynte jeg å kjenne på noen av de samme symptomene jeg opplevde under Spartathlon. Og etter 12:56 og 148k valgte jeg å bryte. Det satt langt inne for meg å ta den beslutningen, men denne gangen lot jeg fornuften seire for å unngå samme problemer som sist. 
Nå er det hjem og starte jobben med å finne ut hva som har utløst problemene på de to siste løpene. For en ting er 100% sikkert. Jeg skal ikke slutte med å løpe langt (og fort).
Jeg kjenner på tristhet, frustrasjon og sinne over at det endte slik, men jeg skal ikke la det knekke meg. 2025 kommer muligheten til et nytt VM. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.