Vellykket klubbtreff hos Foss Sport med 51 deltakere

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 6. Nov 2023

Lørdagens klubbtreff på Strømmen var vårt femte klubbtreff på de siste 8 årene, men ønsket er jo at dette skal være en årlig begivenhet. Oppslutningen også denne gangen viser at det er noe medlemmene ønsker. 

Hele 28 løpere på treningstur i Sagdalen og Lillestrøm innledet dagen med start fra Fresh Fitness  - som lånte oss garderober - og da vi forflyttet oss til Foss Sport tre timer senere steg deltakelsen til 51 (minst).

Løpeturen var lagt opp som en runde på 20 km i Sagdalen og Lillestrøm Rundt, stort sett på turveier, og med mulighet for litt avkorting for de som ønsket det. Det startet som to fartsgrupper - og det var vel ingen som løp seg helt bort. Ole Engen hadde laget GPX-fila man skulle følge.
Hos Foss Sport strømmet det på med folk, og handelen gikk livlig mens man ventet på at programmet skulle starte ved 13-tiden. Sjefen sjøl, Anders, ga solide rabatter - slik at han og Didrik fikk nok å gjøre med å ekspedere oss. Det "offisielle" programmet ble innledet med Pizza og mineralvann - etter hvert akkompagnert av Jon Asphjell som sang Backyardsangen sin. Klubbleder Olav gikk gjennom mange ting vi har på aktivitetsplanen resten av året og neste år, og ga på nytt ordet til Jon.
Jon foreleste om fenomenet Backyard Ultra og ikke minst om VM Backyard han nettopp hadde kommet hjem fra, og skrøt også at de Altraskoene har liker best å trene og konkurrere i.


Etter Jon var turen kommet til Isabel Aarnes som foreleste om sitt "100 maraton før fylte 40 år"-prosjekt. Det var mye utenomsportslig som kunne stoppet prosjektet, men hun klarte det.Avslutningsvis var det mer tid til mingling og handling, og juging løperne mellom. En svært hyggelig dag for undertegnede, og det tror jeg det også var for de andre som møtte fram.

Neste klubbtreff blir våren 2024, antagelig i sammenheng med planlagt trening fra Bislett 13. april.

VINNERE I LOTTERIET:

42 Altra løpesko: Gunnar Fæhn
44 Altra løpesko: Asgeir Hjorthaug
21 Altra løpesko: Tom Andreas Velle Paulsen

29 Start plass RPL50 2024: Shirin Farbu
11 Start plass RPL50 2024: Henning Moholdt

43 Startplass Bislett 24 2024: Kjersti Moody

25 Foss Sport swix supertrøye: Isbel Aarnes
27 Foss Sport swix supertrøye: Johan Sande Alvheim
36 Foss Sportpannebånd: Jan Magnus Brevik


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.