Vibeke vant, Thomas og Ole på 4. og 5. plass i Lommedalen rundt og rundt 57 km

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 29. Okt 2023

I fint kaldt høstvær ble Lommedalen Rundt arrangert med ca 400 deltakere lørdag, hvorav 20 startet på ultradistansene, 12 av dem på 57-kilometeren som altså var 3 runder i terrengløypa til Lommedalen Rundt. Samlet på de tre rundene ble det 2200 høydemeter - og utover i løpet var det tiltagende mer gjørmete. Stian Øydvin var den eneste som startet på 114 km (6 runder) - men nøyde seg med 95 km og 5 runder.

57 km (2200 høydemeter)
Thomas Stordalen (se toppbildet) løp jevnt og godt, og klokket inn på 7:34:34 på 4. plass i sitt kanskje beste terrengløp noensinne. Ole Engen fulgte opp med 5. plass på 8:12:56 og var også veldig godt fornøyd.

Vibeke Bergsletten vant kvinneklassen (8. plass totalt) på 10:37:34 - bare en uke etter at hun løp 24-timersløpet på Rjukan.

Marit Imset og Nikolai Marken byttet underveis til 1 runde (19 km), mens Inga Rybak byttet til 2 runder (38 km).

Thomas skriver på facebook:
Lommedalen Rundt Ultra FINISHER! 

Min aller beste og råeste terrengultra er et faktum! Nummer 3 i klassen og nummer 4 totalt. Vanskelig og forstå hva jeg har gjort men det kommer. Helt sjukt bra dag fra start til mål!

Runde 1: 2:27:15, Runde 2: 2:34:22, Runde 3: 2:32:57
Nå skal det feires!


Ole skriver på facebook:
I dag ble det ultraløp nummer 8. Litt over 57 km og over 2200 høydemeter i svært kuperte Lommedalen rundt (3 runder). Tenker jeg har kommet et langt stykke disse siste årene når jeg ikke bare klarer å gjennomføre noe slikt, men også har krefter igjen når jeg går i mål. I kveld skal det slappes av med beina høyt. Fortjent synes jeg selv. 

På bildet ovenfor ser vi Oles målgang
(Foto: Jannicke Engen, som løp 1 runde (sammen med Vibeke) i sin opptrening etter et halvt år med skade)


Vibeke på facebook:
Seig gammel dame.... tar gull....
Takk til gode mennesker som var med på å skape magi, glede og fantastiske opplevelser i dag.
Lommedalen rundt og rundt og rundt... 3 runder på 57 km til sammen...i meget rolig tempo.... 
10 timer 37 min og 28 sek... I vill natur og heftige terreng med 2300 høydemeter... 
Eneste dama som tok distanse over 38 km i dag... Og ble da ei skikkelig Gulldame.
Takk til alle som gjorde denne dagen til en herlig opplevelse med bare fine tanker, godfølelse i kroppen hele turen og ikke en eneste krampe i beina.
Sterke minner i min barndoms plass...
Birgit Brogård ... Takk for all god omsorg og kjærlighet til Kayda hele dagen.
Jannicke Engen ... Den kuleste og blideste dama i løypa...og et koselig vennskap.
Du var rå...og overlevde 19 km med skravlesyke og selskapsyke meg. Takk for turen og takk for supergod hjelp til påfyll av drikke, mat, motivasjon og lånet av hodelykta di. Takk... 
For en magisk dag....
Og en god avslutning med velfortjent kebab på Kolsås og besøk hos mamma.


95 km (3670 høydemeter)
Stian Øidvin løp også 24-timersløpet forrige helg, men meldte seg likevel - som den eneste - på 6 runder i Lommedalen Rundt, dvs 114 km. Etter et uhell underveis konverterte han til 5 runder der han kom på 5. plass med 15:57:54.

Fra arrangørens fb-side: - De første skal bli de siste er tradisjon i Lommedalen Rundt.  21:57:54 passerte «last man standing» Stian, målstreken etter 5 runder og avsluttet årets Lommedalen Rundt etter å ha vært «på jobb» siden 06:00. It’s a wrap - sov godt og hvil ut!

Litt skuffet:
I går løp jeg Lommedalen Rundt. Var påmeldt 6 runder. Altså 114 km.  Siden hver runde er på 19 km. Jeg var lenge innstilt på fullføre alle 6 rundene. Helt til jeg litt ute på 5 runde klarer å falle og måke ansiktet rett ned i en rot. Var såpass sliten at jeg ikke klarte å verken holde meg på beina eller ta meg for. Det var da jeg bestemte meg for at 95 km, er det jeg klarer i dag. Rjukan satt nok mer i beina/kroppen enn hva jeg trodde i tillegg så løper jeg mest på asfalt og da er 95 km i terrenget bra det. Men litt skuffet er jeg jo

Alle resultater

Løpets fb-side


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.