Klubbtur for fire til Ecotrail Wicklow og Dublin

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 2. Okt 2023

Vi gjorde i år et nytt forsøk på å arrangere klubbtur til ultraløp i utlandet, men nok en gang ble det skuffende oppslutning. Ragnhild Audestad var reiseleder for de fire som ble med - og selv om de var få, fikk de noen fine dager i Dublin både som turister og løpere. På bildet ser vi Ragnhild i løypa. (Arrangørfoto)

  • Marianne Nesje løp 80 km, 2 av 3 i F50 med 11:37:27
  • Eirik Trenchard løp 47 km, 11 av 35 i M50 med 6:06:14
  • Ragnhild Audestad løp 47 km, 4 av 9 i F50 med 7:26:08
  • Marianne Johansen løp 19 km, 6av 23 i F50 med 2:45:35

Alle resultater / løpets hjemmeside

Marianne Nesje før start på den lengste løypa.

Ragnhild har sendt oss denne rapporten fra flyplassen i Dublin:
(Alle bildene er tatt av Ragnhild)
Da sitter jeg på Dublin airport og sende deg bilder og litt tekst om turen.  Det var fire fra klubben som deltok og fullføre Ecotrail Wicklow. Marianne Nesje løp 80 km, Ragnhild Audestad og Eirik Trenchard løp 46 km, og Marianne Johansen løp 19 km. 

Ragnhild og Eirik før start på 47 km.

Marianne Johansen før start.


Vi hadde fine dager i Dublin før løpet med fantastisk godt vær. For å hvile beina dagen før løpet dro damene på sightseeing med buss. Det ble også en tur til The Temple Bar. Vi ladet opp om kvelden med fish and chips og Guinness, noe som nesten er obligatorisk når man er i Irland.


Marianne og Marianne på Hop on Hop off-buss.

The Temple Bar - dit alle turister må innom.

Fish and chips - og Guinness!

Det var meldt elendig vær på løpsdagen, og Yr hadde rett. Selv om forholdene var fine både på start 80 km  og 46 km så endret været seg raskt. Det var regn, hagl og sterk vind mesteparten av løpet.

Løpet går på flotte stier i området Wicklow fjellene, men disse ble etter hvert særdeles gjørmete. Løypa er tøff med mange stigninger. Løypa går gjennom fantastisk flotte områder og flere steder var utsikten helt magisk. I hvert fall i begynnelsen av løpet før tåka satt inn for alvor. 

Første motbakke i finvær.

Så kom tåka....

Vi kom oss alle til mål våte og kalde.
Våt og kald smakte ikke den alkoholfrie ølen som ble servert i mål noe særlig godt i det hele tatt. Isteden for deltakermedalje var premien ølglass.

Ølglass med Wicklow-ulven = medaljen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.