Mathis Dahl Fenre vant Salomon Xreid Trollheimen!

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 6. Jul 2023

Vi ble lurt av resultatlister uten klubbtilhørighet, og klarte å omtale XREID uten å få med at klubbens Mathis Dahl Fenre vant XREID Trollheimen!! uff og uff... (Foto: @smamaj/XREID Norge)

Det var et imponerende løp Mathis han viste en form som fort kan gjøre han til VM-deltaker i terrengultra ved neste korsvei. I årets XREID var han over en halv time foran de nærmeste konkurrentene, bl.a. fjorårets VM-deltaker Tom Erik Halvorsen.

Vi har nå vært i kontakt i Mathis - som er veldig godt fornøyd med løpet.
- Utrolig stolt og ydmyk over å vinne 10. og siste utgave av XREID. Min første skikkelige ultraerfaring fikk jeg på XREID Voss - Bergen i 2019. Etter den fantastiske opplevelsen den gangen har jeg vært hekta.

- XREID har vært et rått og originalt konsept, der fokuset har vært på mestring og naturopplevelser. Jeg er veldig takknemlig for å ha vært med på 3 av 10 utgaver! I årets løp hadde jeg lave ambisjoner og tok det pent fra start. Det viste seg å være lurt, da mange sterke løpere som hadde åpnet hardere sprakk en etter en.

- Turen gjennom Trollheimen var spektakulær og et lavt skydekke og tåke gjorde det ekstra Trollsk!

Mathis på Instagram:
- XREID 2023💥🥇 For en opplevelse!! Rå tur i mange av indrefiletene i Trollheimen: Storli - Innerdalen - Bjøråskaret - Kårvatn - Trollheimshytta - Trollhetta - Jøldalshytta - Nerskogen - Oppdal 👌🤟😎


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.