Didrik med knallsterk seier i The Coastal Challenge på Costa Rica, hans første etappeløp

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 14. Feb 2023

Didrik Hermansen vant en klar seier i 6-dagersløpet The Coastal Challenge på Costa Rica. Totalt ble det løpt 236 km, altså bortimot én terreng-maraton per dag. Her ser vi Didrik etter løpet sammen med Mathoeu Blanchard og Dani Jung som kom på de neste plassene. (Foto: Ian Corless)

Se omtale på kondis.no:
Sammenlagtseier til Didrik Hermansen i The Coastal Challenge på Costa Rica

Dermed er det tydelig at Didrik har beholdt formen etter den sterke 9. plassen VM terrengultra i november. Han er allerede tatt ut til å representere Norge i årets VM som arrangeres i Innsbruck i juni.

Didrik i løypa. (Foto: Ian Corless)

facebooksiden sin oppsummerer Didrik:
"En fantastisk start på sesongen. Mitt første etappeløp og alt gikk etter planen. Jeg hadde en veldig tett kamp med Mathieu Blanchard til etappe 5 da jeg lyktes med å få en stor luke. Så på etappe 6, seiersrunden, tok vi det rolig og løp i lag, også med Dani Jung på tredjeplass. Hvilket vakkert løp med så mange typer underlag dette er. Nå er det tid for å nyte de siste dagene på stranda."

På Didriks facebookside kan du lese hans daglige oppdateringer og se flere bilder.

Etter fire etapper skilte det 40 sekunder mellom Mathieu på første og Didrik på andre plass. Luken han sikret seg på 5. etappe var imponerende 22 minutter, og dermed var løpet avgjort!

Og Mathieu er mannen som ble nummer 2 i fjorårets UTMB!

Didrik foran Mathieu i en veldig bratt bakke på 4. etappe. Legg merke til at franskmannen bruker staver til hjelp, Didrik har som vi ser muskler nok til å klare seg uten :-) (Foto: Ian Corless)

Didrik, Dani og Mathieu i et artig parti av løypa siste dagen da de løp sammen. (Foto: Ian Corless)