Nytt medlem: Anita Sletten

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 27. Des 2022

Anita Sletten (42) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Anita har vi blant annet sett i Romeriksåsen på langs to ganger, og i mai var hun med noen av oss på testløping i Ecotrail-løypa.

Anita om seg selv:

Jeg begynte å løpe våren 2020 da treningssentrene stengte ned. Løper aller mest på sti i Østmarka (se de to øverste bildene), året rundt. Først og fremst ser jeg på løpingen som en turinteresse hvor jeg gjerne har en markastue som mål på langturene. Har blitt et lite prosjekt å løpe alle blåstier på Østmarkakartet, nå mangler kun noen få km.

Debuterte på min første ultradistanse høsten 2020 under Hinderskogen Backyard. Siden har det blitt en Hagemann 24-timers og 6 ultraløp inkludert RPLx2. Saksumdal Ultra ble siste løpet i høst, kan varmt anbefales. 

Naturopplevelser, lufting av hode og en god løpevenninne er det som motiverer meg aller mest. I august løp vi fra hytte til hytte over Hardangervidda, ny tur er under planlegging.

Litt skummelt å stille på løp alene, har lyst til å prøve meg på Nøsen i juni og håper jeg kan mingle litt med noen gule og sortkledde. 

Anita 10 km ut i årets RPL50 . Hun kom på 15. plass i kvinneklassen. (Foto: Håkon Rekstad)

Anita på fjelltur...


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.